středa 26. června 2019

Iqpark nebo iqlandia

Dvě moderní vědecko- zábavní centra, planetárium a chytrá dílna. Svět fascinujících experimentů a chytré zábavy pro celou rodinu. Návštěva vědeckého parku baví celou naši rodinu. Jedničkou je u nás iQLANDIA a rádi se vrátíme do brněnského VIDA! Chybou však bylo zcela vynechat iQPARK v Liberci.


Měla jsem pocit, že je jen pro malé děti. QLANDIA je vhodná pro děti od let a všechny dospělé. Exponáty jsou techničtější, popisy odbornější, doprovodné programy (workshopy, science show) vysvětlují jevy, o kterých už děti někdy slyšely ve škole.


Pracovní listy pro děti i dospělé ve formátu PDF. Trochu jiný rozměr návštěvy science centra. Volba projekce ti bude umožněna při uplatnění kódu voucheru nebo. Pro dvouleté dítě určitě iqpark , nehledě na to, že ušetříte.


Mě osobně se i jako dospělé víc líbí iqpark , iqlandia mě docela zklamala Příspěvek upraven 25. QLANDIA a iQPARK nabízí stovky obřích didaktických pomůcek v tematických expozicích. Pro každý obsahový celek jsme připravili pracovní list, který je zdarma ke stažení. Nic není za vitrínami, návštěvníci si vše mohou vyzkoušet.


Najdete zde například humanoidního robota Thespiana, Simulátor vichřice, Ohnivé tornádo, Simulátor kosmického výcviku nebo Mars Rover. QLANDIA nabízí v rámci vstupného do expozic kromě badatelských aktivit v expozicích a workshopů v laboratoři i velmi populární science show, kdy lektor za pomoci. Obě expozice mají to své,. A jestli vás IQpark bavil, tak v IQlandii budete doslova u vytržení.


Děti si mohou vyrobit vlastního sádrového trilobita nebo masku pravěkých ještěrů. Science center iQLandia a iQpark 15. Fandové vesmírných stříleček, ať už herních nebo filmových, nebo ti, kteří mají. QPARK je určen pro děti od let, jejich rodiče a prarodiče. Jak se stát hasičem nebo kytaristou.


Velmi populární je zde expozice Svět kolem nás, kdy se děti i jejich rodiče mohou stát hasiči či si vyzkoušet být zpěvákem nebo kytaristou, stavbařem nebo třeba moderátorem zpráv. Zkuste navštívit iQLANDII nebo iQPARK ! V deseti interaktivních expozicích se vydáte z nitra planety až do vzdálených galaxií. QLANDIA , Liberec: Zobrazte recenze, články a fotografi z iQLANDIA na webu Tripadvisor.


Na vlastní kůži si vyzkouší, jak se cítili pasažéři potápějícího se Titaniku, poměří se s nejvyšším mužem planety – Robertem Pershingem Widlowem, projdou se hvězdným tunelem, kde nebudou tušit, zdali se s nimi točí nebe nebo zem, či si užijí vodní hrátky. QPARK - MÍSTEM NEFOR-MÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Liberecký iQpark se pomalu stává místem neformálního vzdělávání, kam míří tisíce návštěvníků, kteří chtějí osvěžit školní vědomosti nebo si pros-tě jen tak hrát. O tom, že může být škola hrou, Vás přesvědčí více než 2interaktivních a poučných exponátů , které budou zajímavé nejen pro děti, ale na své si přijdou i dospělí. V zábavně naučném centru zažijete experimenty na vlastní kůži.


Při budování expozic,ať už v iQPARKU, nebo iQLANDII, jsme se nejdříve inspirovali my ve světě, postupně se však role vyměnily, dnes se zástupci cizích center učí od nás. QPARK , Liberec: Zobrazte recenze, články a fotografi z iQPARK na webu Tripadvisor. Chcete stmelit kolektiv a současně si užít spoustu zábavy?


Vyzkoušejte interaktivní exponáty, staňte se asistenty p. Oficiální stránky prvního science centra v ČR! Liberecký iQPARK - inteligentní zábava pro malé i velké, hravé i hloubavé, kde si přijdou na své všichni, děti i rodiče. Doporučujeme pro děti od tří let, jejich rodiče a prarodiče. Prázdniny ještě neskončily, zastavte se v IQLANDII nebo iQPARKU v Liberci 23.


Prázdniny jsou skoro v půlce, ale pokud přemýšlíte o nějakém zajímavém programu pro menší i větší děti, zkuste se podívat do Liberce do iQPARKU nebo iQLANDIE. Hlavním tahákem je humanoidní robot Thespian, první v České republice, a také špičkové Planetárium.

Iqpark nebo iqlandia
Iqpark nebo iqlandia

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...