čtvrtek 13. června 2019

Briklis brikstar ek 20 cena

Proč rozdávat truhlářský odpad zdarma, když si s dřevěnými briketami můžete komfortně zatopit? BRIKETOVACÍ LIS BRIKSTAR EK 20. MALÝ, LEVNÝ A NEJPRODÁVANĚJŠÍ! OVLÁDÁNÍ JEDNÍM VYPÍNAČEM.


PŘÍKON LISU JE STEJNÝ JAKO PŘÍKON RYCHLOVARNÉ KONVICE - KW. Svojí konstrukcí a je určený převážně pro menší truhlářské dílny s jednosměnným provozem a pro ruční plnění násypky materiálem. BrikStar Ek nahrazuje starší typy lisů LIGHT, EKO a HLS. Brikešu prese Winter BP 600. Zbriketováním odpadu se jeho objem zmenší až 8x.


They are designed for medium plants with one-shift or multi-shift operation. They feature compact design, modern control, reliable hydraulic pressing device, which enables maximum compaction of material. For continuous operation, they are completed by an oil.


Exportní cena Gratulujeme všem vítězům 22. Srovnávali jsme parametry typů lisů od firem ve dvou výkonech. Některé lisy se prodávají bez násypek, mají pak menší hmotnost. Hmotnost několika levnějších lisů nebo lisů bez násypek je 2až 4kg, lisů dražších a vybavenějších kolem 7až.


Popis: DOPRAVA A INSTALACE ZDARMA! Hlavní výhody využití briketovacích lisů:- dostupná cena - nízká spotřeba ele. Nástroje, stroje, broušení. Nejlevnější e-shop DOBRÉ STROJE s. Zboží za akční ceny, slevy. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Vyznačují se moderním řízením, spolehlivým hydraulickým lisovacím z. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Můžete jej nechat pracovat bez obsluhy, odejít z dílny, protože se sám při vyprázdnění materiálu z násypky odstaví z provozu. Instalovaný příkon je nízký. Při vyprázdnění materiálu z násypky zabezpečuje odstavení lisu z provozu.


Podrobné info zašlu na vyžádání. Other materials can be exposed to a performance test, which is performed by the BRIKLIS personnel in the BRIKLIS test room free of charge. They can be combusted in all types of stoves, boilers and incinerators. Jednoduché ovládání, nízká spotřeba. Lis je ovládán pouze jedním vypínačem.


Programovatelný řídící systém vyvinutý pouze. Jsou určeny pro malé a střední provozy s jednosměnným či vícesměnným provozem. Každý typ má odlišný tlumič vibrací. Takto dlouhé brikety je na hydraulickém.


BRIKLIS patří mezi tradiční, moderní a respektované evropské výrobce briketovacích lisů. Vyváží produkce do více než zemích světa. Nejvzdálenější technologie postavili v Brazílii, Indii a Mongolsku. Více informací na dotaz.


Uvedená cena je včetně DPH, fakturu Vám vystavím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...