středa 24. dubna 2019

Tkalcovský stav prodej

Jednoduchý dřevěný tkalcovský stav. Vynikající hračka pro rozvoj manuální zručnosti. Původní cena bez vybavení tis. Vítám Vás na stránkách společnosti ARTTEX k. TKALCOVSKÝ STAV NA PRODEJ !

Kvalitní dřevěný rám na tkaní s příslušenstvím a vlnou v barvách duhy na tkaní krásných barevných deček. Tkalcovský stav - různé šířky. Stojan k tkalcovskému stavu Harp Forte různé šířky.


Objednat u výrobce (pouze platba předem, NE na dobírku) Značka: Kromski. Při vážném zájmu zašlu foto. Je to pevný rám se dvěma bočními přihrádkami.


Paprsková šíře 70cm,,Prošl.

Prodám ruční tkalcovský stav. Listový stroj 4listy,dřevěné kolíčkové karty,,Odvíjení osnovy. Erica patří do kategorie kompaktních stolních stavů s tkací šíří nebo cm. Je to atraktivní alternativa ke stavu s pevným listeje snazší na provoz, napětí osnovy je rovnoměrnější.


S tímto tkalcovským stavem vyrobíte ruční práce jako za starých časů. Klasická pomůcka k výuce : k cvičení zručnosti pro malé i velké děti ! Když se upevní nit v rámu, lze při použití různých materiálů vytvořit textilie, koberečky, gobelíny atd. Dřevěné školní pomůcky - Násobilka válečky. Odkaz k produktu na strá.


Tento tkalcovský stav s pevným listem přichází se vším, co můžete při tkaní potřebovat kromě příze. Další součástky včetně kovového ozubeného kolečka. Prodej materiálu pro plstění, předení, tkaní a jiné textilní techniky. Bohužel už je nějakou dobu rozložený,protože se z důvodu rekonstrukce domu opravdu už nikam nevešel takže je zachycen na dvou fotografiích.


Případnému zájemci vysvětlím sestavení, eventuelně po dohodě pomohu i sestavit v novém domově. V některých rozvojových zemích je stále ještě v provozu více ručních stavů než mechanických tkacích strojů.

Podle jiných informací bylo v té době celosvětově v provozu milionů ručních stavů, z toho v Indii. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Přidány tkalcovské stavy.


Nabízím tkalcovský stav. Vlastnoručně vyrobený kobereček, dečka, náramek nebo taštička ho potěší. Jedná se o vyšší WC (cm) pro seniory ne. V balení najdete plastový stav , držák příze, háček, plastovou jehlu, hřebínek, karty s navinutými přízemi a obrázkový návod. Prostor pro tkaní má rozměry cca 1x 1cm.


Třeba koberec pro vaše hračky nebo látku, ze které si budete moct utkat batoh? Doporučujeme pro děti od let. Filcování,vlna přírodní,barvená,česaná,mykaná,ruční česací kartáče,bubnové česačky,vřetánka,kolovrátky.


Osnovní vál je nebržděný, vyjímatelný a kdykoli přestavitelný na požadovanou pracovní šíři. Cena vzájemnou dohodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...