pondělí 29. dubna 2019

Odřezky exotického dřeva

Zabýváme se přímým dovozem-importem exotického dřeva a řeziva ze států Střední a Západní Afriky. Nabízíme jak prodej dřeva řeziva pro další výrobu, tak i finální výrobky z exotického dřeva. Exotické dřevo odřezky Exotické dřevo - dřevo, terasy, nábytek, plot.


Odřezky exotického dřeva IPE. Nabízím krabici odřezků prken (s drážkou) po stavbě terasy z IPE. Kousky cca 250x100xmm asi 30ks.

Kategorie: Materiál ze dřeva. Při své práci používám exotické a vzácné dřeviny ze všech koutů světa. Prodám palivové dřevo odřezky smrkových kmenů viz foto,cena kontejner 9mje.


Prodám pěkný velký jídelní stůl exotické dřevo materiál maranti výrobce. Nemusíte utrácet tisíce za nádherné špalíky exotického dřeva , je víc než pravděpodobně, že něco podobného roste i ve. Domů Prodané zboží prodejce Střela odřezky exotického dřeva.


Jinak po studiu exotických dřevin např. Pro další zpracovatele exotického dřeva , jsme připraveni nabídnout individuální přístup a cenu. Po dohodě je exotické dřevo možné dodat v rozmanitých formátech a rozměrech dle individuálního požadavku.

U exotického dřeva je důležitým faktorem rozměrová stabilita a pružnost dřeva , díky které pak exotické dřevo není náchylné na sesychání a bobtnání a nereaguje na změny teploty v prostředí, kde je instalováno. Jedná se zejména o hranoly, hranolky, prkna, fošny, tlusté fošny, silné hranoly apod. Pokud máte zájem o informace ohledně skladové dostupnosti exotického řeziva, neváhejte nás kontaktovat.


Rádi Vás také samozřejmě uvidíme v našem prodejním skladu, který se nachází na ulici Mělnická 1v Bořanovicích (Praha - Východ), kde Vám jednotlivé skladové dřeviny představíme. Nejlépe někomu, kdo z toho ještě něco vyrobí, spálit to mohu i sám. Některé kusy mají drobné vady a trhliny.


Vhodné pro malé řezbářské práce, šperky, střenky nožů nebo intarzie. Sháním odřezky exotických dřevin. Chtěl bych tedy poprosit zda někdo neví kde by se dalo něco sehnat.


Pestrú paletu európskych tradičných drevín. Jde toto dřevo získat jinak než průzkumníkem nebo jako odměnu za úkol? Nikde jsem ve stavbách nenašel stavbu dřevorubec exotického. Poptávám zhotovení venkovní terasy na klíč.


Zvýšení poptávky prodejce exotického dřeva. Ahoj, budou se někomu hodit tyto zbytky z mahagonu - Tvrdé exotické dřevo. Pro urychlení doručení Vašich zásilek jsme nově začali využívat kurýrní službu PPL.


Dřevěné parkové chodníky (decking) a lavičky z garapy. Teaková terasa nepohledová montáž z birmánského teaku (přírodní) 1- Parkové chodníky a lavičky.

Western Red cedar 38x1knotty no hole: 1- Dřevěná terasa u bazénu. Tvrdé odřezky z akátového dřeva , nebo tropického dřeva jatoba , se vyznačují vysokou výhřevností. Jsou vhodné do krbů, i kotlů.


Skládané na palety - pytlů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...