středa 24. dubna 2019

Montážní pěna proti vodě

Montážní pěny mohou být určeny k specifickému použití pouze za určitých podmínek (například studnařské pěny s minimální nasákavostí a vysokou odolností proti vodě ). Patří k nim například ohnivzorná montážní polyuretanová pěna , která díky vzdušné vlhkosti expanduje až 40x na svém objemu, je odolná proti plísním či vodě a dá se samozřejmě přetírat. Odolává minerálním olejům, všem půdním bakteriím a kyselinám. Montážní pěna nepodporuje růst plísní a hub, je bez nutričních hodnot pro hmyz a hlodavce.


Jednosložková rozpínavá montážní pěna připravena k okamžitému použití prostřednictvím trubičkového aplikátoru.

Při požadavku na odolnost vůči splaškové vodě žádejte Kanalizační pěnu. STUDNAŘSKÁ MONTÁŽNÍ PĚNA. Soudal studnařská montážní pěna jednokomponentní, rozpínavá, vysoce kvalitní pěna , připravená ke snadnému použití s trubičkovým aplikátorem.


Může být překryta tmelem, omítkou či nátěrem. Přípravky na potlačení mikroskopické řasy rozptýlené ve vodním sloupci tzv. Rychle a bezpečně čistí vodu od plovoucích, zakalujících částic a zvyšuje tak průzračnost vody. Pokud použijete přípravky na bázi mědi, tak pouze v jezírku bez ryb, měď je pro ryby toxická.


Jednodušeji se zelené, zakalené vody zbavíte pomocí UV lampy.

Rychlá montážní pěna v prvotřídní kvalitě s otestovanou zvukotěsností a odolností proti tlakové vodě. Pěna byla nezávislou laboratoří odzkoušená jako vodotěsná a je tak vhodná do vnějších vlhkých. Po odříznutí a zarovnání je rovněž nutné vyplněné místo překrýt jiným těsnicím materiálem, protože polyuretanová pěna není odolná proti UV záření.


Odborníci doporučují v interiérech použít akrylátový tmel, který je pružný a lze ho přetřít barvou. Při venkovních pracích se aplikuje venkovní akrylátový tmel, který je odolný proti mrazu, případně. CHARAKTERISTIKA PRODUKTU vynikající přilnavost na většinu materiálů (kromě PTFE, PE, PP) odolná minerálním olejům, vodě , všem půdním bakteriím a kyselinám částečně odolná ropným produktům může být překryta tmelem či nátěrem trvale vodě odolná až do tlaku barů vynikající stabilita (nesráží se, nehrozí pozdější rozpínání) bez použití malty. Pro své vlastnosti se montážní pěna používá jako výborná tepelná izolace půdních. Polyuretanové montážní pěny usnadňují spoustu stavebních prací,.


SIGA PRO MONTÁŽNÍ PĚNA NÍZKOEXPANZNÍ ZIMNÍ PISTOLOVÁ je. Různorodá struktura, malá. Speciální vodotěsná polyuretanová pěna s odolností vůči trvalému působení vody a organických nečistot.


SOUDAL Studnářská montážní pěna. Vhodná pro přímý styk s pitnou vodou. Má minimální nasákavost a odolává půdní kyselosti i bakteriím.


Používá se na vyplňování spár při montáži okenních a dveřních rámů. Jako protipožární izolace v příčkách a instalačních jádrech bytových domů.

K montáži protipožárních podhledů. Jednisložková zimní trubičková pěna. Proti plevelu Proti škůdcům. Pěna je odolná proti plísním a vodě , dá se přetírat. GHS- hořlavé látky GHS- dráždivé látky GHS- látky nebezpečné pro zdraví.


Barvy a laky Montážní pěny Trubičkov é. I při dodržení všech zásad při budování jezírka (použití správné filtrace, čerpadla a UV lampy), které jsou popsané v jiných kapitolách, se použití přípravků na úpravu vody občas nevyhnete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...