pondělí 22. dubna 2019

Jutadach tpk super

JUTADACH Difúzní membrány: JUTAFOL D Podstřešní fólie: JUTAFOL N Parozábrany: JUTACON Antikondenzační fólie: PÁSKY a TMELY Spojovací a těsnicí prvky: MOTOUZY Polypropylenové, jutové, lněné a sisálové: RAŠLOVÉ PYTLE Pytle na brambory a zeleninu: RAŠLOVÉ ÚPLETY-VÝPRODEJ Stínící rašlové úplety -výprodej,zbytkové. Nemohou být základem pro rekla-maci. Právo na technické modifi kace. Páska je určena k utěsnění kontralatí, zejména v případě nízkého sklonu a vytvoření stupně a třídy těsnosti DHV 2. Produkt je balen po ks.


Popis a specifikace produktu.

PE Butyl-kaučuková jednostranně lepicí páska, tvořena měkký. JUTADACH TPK SUPER je jednostranně lepící těsnící páska s pružným polyethylenovým filmem. Použití pásky Jutadach TPK Super je vhodné na utěsňování hřebů pod kontralatě - především při nízkém sklonu střechy a když má být vytvořen stupeň a třída těsnosti PHI 3A.


Jutadach TPK Super Pe - butyl kaučuková jednostraně lepící páska, která je tvořena PE měkkým a zároveň velice pružným polyethylenovým filmem, který je provrstven butyl kaučukovým tmelem. Jednostranně lepící páska vhodná k utěsnění hřebů pod kontralatě - především při nízkém sklonu střechy a když má být vytvořen stupeň a třída těsnosti PHI 3A. Lepící páska Jutadach TPK Super je doslova super páskou, jelikož disponuje naprosto špičkovými vlastnostmi. Tento film je pak povrstven butyl-kaučukovým tmelem.


Juta Jutadach TPK super mm xm.

Prosím, použijte minimálně znaky. Lepicí páska je určena k utěsnění kontralatí, zejména v případě nízkého sklonu a vytvoření stupně a třídy těsnosti DHV 2. Páska je vhodná také pro utěsnění pronikajících vrutů skrz parozábranu. Společnost MPL KAUF spol.


Hlavní činností naší společnosti je velkoobchod a maloobchod se stavebními materiály a míchání barev. Heureka Jutadach TPK SUPER. Pozrite sa na odporúčania a skutočné recenzie od zákazníkov, ktorý produkt už zakúpili. Priamo na porovnávačmi cien heureka. Na portáli si môžete aj prehľadne produkt Jutadach TPK SUPER porovnať a vyfiltrovať.


Jutadach TPK Super je PE butyl - kaučuková jednostranne lepiaca páska, tvorená PE mäkkým a pružným polyethylenovým filmom, ktorý je povrstvený butyl – kaučukovým tmelom. Používa sa pre utesňovanie klincov pod kontralatov. Páska je určená na utesnenie kontralát, najmä v prípade nízkeho sklonu a na vytvorenie stupňa a triedy tesnosti PHI 3A. Feladata, hogy az ellenléc alatt óhatatlanul létrejövő lyukaktól távol tartsa a nedvességet. Az alátéthéjazatra illetve alátét szigetelésre kell ragasztani az ellenléc alatt annak teljes hosszában.


PUFLEX-SZERKEZETI RAGASZTÓ. Pásku používáme jako podtěsnění otvorů po hřebících a vrutech v kontralatích a to zejména vpřípadě nízkého sklonu kde hrozí průsak vody. Dále utěsňujeme veškeré průniky tak aby se nenarušila parotěsnost.


Pásku lepíme na podstřešní membránu v místě kde bude lať a poté provedeme.

Vaše cena včetně DPH : 23. V katalogu nemáme podrobnější informace o jutadach super. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...