pondělí 22. dubna 2019

Best skladebná dlažba

Najdete v našem katalogu Strana 44. Oproti tomu zámkové dlažby mají specifický tvar a ustálený skladebný řá kdy do sebe jednotlivými dílci zapadají. Tam, kde je nutné překonat výškové rozdíly v terénu, se uplatní betonové palisády ( BEST – PALISÁDA KADENT, BEST – PALISÁDA PREMIUM, BEST – PALISÁDA RONDELA) a schodišťové prvky ( BEST – FALDO).


Best skladebná dlažba

Moderní dlažba pro exteriérové použití. Ideální pro terasy, střešní zahrady, okolí bazénů, chodníky atd. K dispozici jsou tyto dlažby v hladké a tryskano-kartáčované povrchové úpravě.


Dlažba ATERNO I se vyrábí i ve výšce mm. Standardně je tato dlažba opatřena ochranným systémem Protect System IN. Dlažbu Vega dodáváme v barvě šedá nebo karamelová.


Díky minimálnímu zkosení hran vhodná i pro plochy, kde je požadován vyrovnaný a hladký povrch. Kameny nelze dodávat jednotlivě. Cena za komplet 6Kč.


Obě dlažby byly nakombinovány jako jeden celek, tj. Skladebná dlažba , zámková dlažba. Vysoce odolná betonová dlažba BEST Solitera s reálným vzhledem přírodního kamene, jistě zaujme každého návštěvníka. Best RAVERTINO 4x 400. Nabízí se výběr ze tří odstínů - etna písková, přírodní žíhaná arabica nebo šedá brilant.


Důvod výprodeje - neproložené vrstvy. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích. Výrobky jsou ekologické, mrazuvzdorné a mají vysokou životnost. Schodišťový prvek BEST Canto, přírodní - 170x300mm Na dotaz. Betonová skladebná dlažba BEST KLASIKO 40.


VALEA zatravňovací dlažba. Z dlaždice ve tvaru kamenných oblázků můžete vytvářet originální přírodní chodníčky a spáry mezi jednotlivými kameny vyplnit buď kamenivem, popřípadě zasypat zeminou a zatravnit. Venkovní betonová dlažba BEST ARCHIA se skládá ze čtyř kamenů o různých velikostech. Barevné provedení, pojezdová osobními automobily. Kombinací různých formátů docílíte nevšedního vzhledu různých pochozích i pojezdových ploch.


Společným rysem těchto dlažeb je nepravidelný tvar dlažebního kamene a falešné spáry. Vzhledem ke své výšce je dlažba určena jak pro pochozí plochy, tak i pro místa s po-jezdem osobních automobilů. Dopřejte si eleganci, pohodu a hřejivý pocit tepla jako v prosluněné jihovýchodní Francii vždy, když vyjdete před váš dům. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu.


Kvalitní betonová dlažba ALTEZO BEST vzhled elegantní kámen s reliégem přírodní břidlice. Venkovní dlažby BEST nabízí dlouhou životnost , mrazuvzdornost a maximální nenasákavost. Již v procesu výroby je dlažba ošetřena hloubkovou impregnací pro zamezení nasákavosti a zvýraznění barevnosti výrobku. Vzhledem k dlouhým dodacím lhůtám výrobce je veškerá dostupnost jen na dotaz.


Doprava bude kalkulována výrobcem individuálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...