pondělí 24. prosince 2018

Remmers vzorník lazur

HK-Lasur je tenkovrstvá, impregnační lazura, určená především pro ochranu a dekoraci venkovních povrchů. Mezi synteitcké lazury patří slabovrstvá lazura HK-Lasur obsahující protiplísňové přísady, vhodná např. Langzeit Lasur UV, která se používá i pro nátěry oken. Stáhněte si vzorník HK-lasur ve větším rozlišení pro pohodlnější výběr odstínu. Díky své odolnosti proti dřevokazným škůdcům, nezávadnosti na lidském zdraví, či životním prostředí, při daném užití, byl výrobek na základě úředního zhodnocení oceněn značkou jakosti RAL- ochranný prostředek na dřevo , a byla mu udělena listina RAL č. Specializuje se na výrobu stavebně chemických produktů, barev a laků na dřevo i průmyslových laků.


HK- Lasur je tenkovrstvá, impregnační lazura , určená především pro ochranu a dekoraci venkovních povrchů. Její jedinečné složení umožňuje dokonalou. Vzorník HK Lasur – Grey protect.


Remmers HK Lasur – lazura , odstínů. Níže v galerii uvádíme vzorníky lazur na dřevo nejznámějších výrobců lazur. Pokud máte někdo natřeno cokoliv touto lasurou , mohu požádat o foto? Lazury obsahují nejmodernější kombinaci účinných látek a chrání tím dřevo proti plísním, zamodrání dřeva, řasám a UV záření (kromě bezbarvých a bílých odstínů).


REMMERS HK – LASUR v E. Vzorky barevných odstínů lazur Xyladecor. Mohli jsme sice použít barevný vzorník přímo od výrobce, ale zjisitili jsme, že zvláště u silnovrstvých typů lazur se výsledné odstíny při aplikaci štětcem celkem výrazně liší. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Míchání lazur a laků SOKRATES Sokrates patří mezi nejkvalitnější české výrobce v ČR, mícháme na prodejně jak laky na podlahy, tak lazury silnovrstvé, tenkovrstvé i olejové, výběr z širokého spektra odstínů. Dauerschutz-Lasur – dekorativní středněvrstvá lazura na dřevo s vysokou odolností vůči UV, kterou můžete použít v interiéru i exteriéru.


Slevy počítáme z cen uvedených na e-shopu. Rychleschnoucí vodou ředitelná silnovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Pro venkovní, více namáhané nátěry doporučuje nejprve použít fungicidní BALAKRYL NAPOUŠTĚDLO na dřevo.


Aidol HK-Lasur grey-protect je impregnační lazura v ryzích tónech šedé. Kromě rozsáhlé ochrany neodolného jehličnatého dřeva proti zamodrání a hnilobě umožňuje okamžité vytvoření rovnoměrné patiny v přirozeném šedém odstínu v celé ploše. Tenkovrstvá lazura 3v- Impregnace, mezinátěr a konečný. Lazura zvýrazňuje kresbu dřeva a zvyšuje odolnost proti vodě a povětrnostním vlivům včetně UV záření. Obnova silnovrstvých lazur je obtížnější.


Na čerstvé dřevo jsou vhodnější lazury ředěné rozpouštědly (Lazurol, Luxol), které díky menšímu. IKEA – BEHANDLA, Lazura , bílá, , Povrch neupraveného dřeva je po použití lazury odolnější, trvanlivější a osobitější. Barvy laky - online prodej barev. Dekoratyvinė apsauginė lazūra lauko medienai. Tikkurila Valtti Wood Oil - 7l vzorník TVT.


Odtieň Silbergrau je dostupný pod produktom HK Lazur Grey Protect. Zistiť celý popis Vzorkovník. Sudėtyje yra visa būtina apsauga, papildomai gruntuoti nereikia.


Než však na povrch nanesiete finálnu bezfarebný (farblos) náter, je nutné drevo naimpregnovať. K účinnej impregnáciu môžete tiež použiť HK Lazúru alebo tiež Holzschutz Grun Holzschutz Creme Farblos. Ronseal fence life Lazury. Vysoce účinný prostředek na ochranu a dekoraci dřeva v exteriéru. Vyniká barevnou stálostí s vysokou ochranou proti UV záření atakévelmi příznivou prodejní cenou.


Jsou vhodné pro exteriér i interiér a mají široké uplatnění – okna, vchodové dveře, nábytek, dřevěné obložení budov, roubenky, pergoly, dětská hřiště, protihlukové stěny dálnic, některé lazury lze použít i na dětské hračky. Vám poradí, ako vyberať Farby, laky na drevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...