středa 28. listopadu 2018

Osb desky s perodrážkou

Tato deska z jehličnatých stromů má oproti klasickému typu s rovnými stranami takzvané pero a drážku, díky kterým do sebe jednotlivé hrany snadno zapadnou a tvoří tak mnohem solidnější celek i při obložení rozsáhlejších ploch. Ceník paletového odběru hledejte v detailu konkrétní desky. Univerzální pro exteriér i interiér.


Velmi často se desky s perodrážkou využívají k bednění střech. U nás zakoupený plošný materiál Vám rádi naformátujeme, obrousíme, případně tvarově ofrézujeme na našich CNC obráběcích centrech.

Navštivte naši prodejnu Marušík Holz s. Ostrava, nebo vybírejte z pohodlí domova z nabídky na našem eshopu. Ať vám nic neunikne Přihlásit. Odběrná místa: Praha- Letňany, Praha Michle, Praha Stodůlky, Kladno, Mladá Boleslav, České Budějovice, Tábor, Plzeň, Karlovy.


Rozšířena nabídka Hoblovaných prken 6. Tento typ desek je samozřejmě možné použít prakticky vždy, právě u podlah je to ale nezbytné. Naše společnost RH SERVIS PŘÍBRAM s. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem.

Get without the ads. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Na plochy, kde se pohybujeme zřídka nám postačí pouze jedna vrstva o tloušce mm (osová vzdálenost nosníků 6mm) nebo mm (osová vzdálenost nosníků 8mm).


Desky jsou základním konstrukčním materiálem dřevostaveb. Používají se k opláštění venkovních a vnitřních stěn, podhledů a podlah. Obkladové, podlahové a fasádní palubky různých šířek a profilů. Věrnostní program m² = b. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Stačí si rozmyslet, zda je budete spojovat do větších celků nebo ne.


Na trhu máme viacerých výrobcov, ktorí sa líšia nielen cenou a kvalitou, ale aj surovinami, ktoré pri výrobe používajú. Odporúčame použiť OSBdosky od výrobcu Egger, ktorý pri výrobe nepoužíva škodlivý formaldehyd. Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Desky s perodrážkou jsou jednodušší na spojení a pevnější ve spoji, zároveň není nutno vytvářet dilatační spáry jako u desek s rovnou hranou.


U spojování desek s rovnou hranou se doporučuje vytvářet dilatační spáry velikosti aspoň mm. Pokud chcete nakoupit za nižší ceny a ještě se zbavit starostí s přepravou, objednejte si desky v našem e-shopu Baushop.

Desky vybraných rozměrů ( s pérodrážkou i rovnou hranou) máme obvykle skladem. Nebo vám je dovezeme kamkoliv po celé ČR pouze za 6Kč při odběru nad 5. Kč, případně za 7Kč při odběru do 5. Ide o kvalitný a certifikovaný český výrobok, cena za jeden kus je 85. Poprade, alebo po dohode viem zabezpečiť dovoz. OSB DESKY S PERODRÁŽKOU. Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů.


Vhodné i na konstrukci nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...