pátek 2. listopadu 2018

Nenosny preklad porfix

Minimálne uloženie prekladov je 1mm pri šírke muriva 1a 1mm, alebo 1mm pri šírke muriva 1a 2mm. Zabudovanie a použitie prekladov je možné po zatvrdnutí betónovej zálievky a spojovacej malty, teda po 28. Jaké jsou jejich přednosti: Překlenutí otvorů je možné bez nutnosti spřahování s ostatními konstrukcemi, překlady lze kombinovat na různou šířku příček. Porfix samonosný (nenosný) překlad.


Zabudování a použití překladů je možné po zatvrdnutí betonové zálivky a spojovací malty, tj. Překlady s optimalizovanými hodnotami zatížení vycházejícími ze zkušeností projektantů.

Jsou opatřeny manipulačními oky. Preklady s optimalizovanými hodnotami zaťaženia vychádzajúcimi zo skúseností projektantov. Sú opatrené manipulačnými okami. Na premostenie stavebných otvorov v nosnej stene.


Podrobnosti o výrobku a technický list najdete ZDE. Produkt lze nakoupit po ks. Skladem - více než ks.


Nenosné překlady, armované betonářskou výztuží jsou vhodné pro použití na nenosných zdech.

Minimální uložení překladů je 1mm při šířce zdiva 1a 1mm, nebo 1mm při šířce zdiva 1a 2mm. Snadná a rychlá montáž samonosného překladu určeného pro překlenutí otvorů v nenosných příčkách. Pórobetonový překlad je vyztužen ocelovou výztuží, ukládá se min. Využite tvárnice Ytong na stavbu nosných a nenosných stien. Spoľahnúť sa môžete na vysokú nosnosť, presnosť a ľahkú manipuláciu.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Typ prekladu: Jednoduchcý preklad pórobetonu Usporiadanie: Jednduchý preklad obdĺžnikového. Preklady z pórobetónu, tenkovrstvové murovacie malty, oceľové výstuže a betónové zálievky slúžia na preklenutie otvorov v nenosných priečkach. PORFIX samonosný preklad (nenosný).


U-profil z bílého pórobetonu. Omítkoviny, tmely, lepidla. Baumit zateplovací systém. Stavebniny a ateliér fasá s. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Ytong nenosné preklady výhodná cena, tovar skladom. Chcete ako prvý vedieť o zľavách a akciách na stavebniny?

Stačí zadať svôj e-mail. Preklenutie otvorov v nenosnych deliacich prieckach a vo vyplnovych nenosnych stenach. Nenosný překlad Ytong NOP je pórobetonový prvek armovaný betonářskou výztuží.


Používá se pro vytváření otvorů v nenosném zdivu příček z přesných příčkovek Ytong. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Obchod nemá dostatečný.


Telefonické objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...