pondělí 5. listopadu 2018

Kvalitní lazura na dřevo

Výhody lazury na dřevo. Mezi výhody lazury na dřevěný materiál patří především kvalitní ochrana dřeva i před prudkým slunečním zářením. Lazura dodá dřevu dokonalý a krásný dřevěný design. Olejová lazura šetří nejen čas, ale i peníze. Aplikace lazury na dřevo.


Výběr lazurovacího laku je jen prvním krokem k proměně vašeho plotu, pergoly nebo nábytku.

Při samotné aplikaci lazury na dřevo byste měli dodržovat tyto zásady. Jen tak docílíte skvělého. Vysoce kvalitní lazury na dřevo již od 39- Kč. Dřevo , jakožto přírodní materiál, je náchylné na spoustu vnějších vlivů, které zhoršují jeho vlastnosti či jej dokonce zcela zničí.


Proto je nutné dřevo chránit ochrannou vrstvou proti degradaci tak, aby si svoje vlastnosti a vzhled udrželo co nejdéle. Jednou z možností ochrany dřeva je lazura na dřevo. Proč je vhodné dřevo ošetřovat?


Lazura na dřevo HERBOL Offenporig Pro-Decor odstín Rustikální dub.

Kč cena od 31Kč Skladem. Xyladecor- barvy na dřevo. Lazury, lazurovací laky na dřevo - Nejlevnější barvy laky u nás. Kategorie Menu Vyhledávání Přihlášení.


Současně s Vámi zde právě nakup. OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např.


Nabízíme přírodní olejové lazury a barvy na dřevo , které se výborně hodí k ošetření srubů a roubenek, dřevěných fasá pergol apod. V naší nabídce naleznete kvalitní lazury na dřevo , které jsou. Lazury na dřevo pro zvýšení ochrany dřeva.


Zvyšuje ochranu dřeva proti napadení houbou, mechy a plísní, odolnost vůči povětrnostním vlivům. Barva na dřevo vodou ředitelná (ekologická), rychle vyschne a práci s ní vám neznepříjemňuje nepříjemný zápach. U syntetické barve musíte počítat s nepříjemným zápachem a raději ji aplikujte v dobře větratelném prostoru.


Tyto barvy stejně dobře využijete na dřevo určené do interiéru i exteriéru. Tenkovrstvá lazura nezanechává na povrchu dřeva film. Zvýrazňuje jeho strukturu a kresbu letokruhů.


Silnovrstvá lazura oproti tenkovrstvé lazuře vytváří na povrchu film v závislosti na podílu pevných částic v ní obsažených.

Představují tu nejlepší ochranu pro vaše dřevo. Lze s nimi pracovat také pomocí ručního stříkacího přístroje. V našem e-shopu nakoupíte vše pro povrchovou úpravu dřeva v interiéru i exteriéru.


Zejména u lazury určené pro venkovní nátěry. Běžné laky, které se používají pro ošetření dřevěného povrchu nejsou prodyšné a při poškození povrchu se přes něj dostane do dřeva vlhkost. Výsledkem je pak další popraskání laku a pokud to necháte dojít dál tak i. Nátěry dřevěných povrchů v exteriéru i interíéru se letou zárukou ochrany. Více informací najdete zde. Kvalitní olejová lazura na dřevo.


OBI lazura na dřevo s hloubkovou ochranou. Vodouředitelná ochranná lazura se zvýšenou odolností proti vlivům povětrnostních podmínek, díky hybridní formuli 2v1. Alkydová pryskyřice se vsakuje hluboko do dřeva, akrylátová disperze tvoří ochranný film na povrchu.


Tím chrání dřevo z vnitřku i vnějšku. Lazura LAQUA CLOUsil je vodou ředitelná a ekologicky nezávadná lazura na dřevo vhodná pro interiér i exteriér. Hedvábně lesklá vodou ředitelná lazura je nestékavá a rychle zasychá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...