pátek 2. listopadu 2018

Jak využít zbytky látek

Jak využít zbytky látek. Pak se vám doma povaluje určitě nejedna krabice s přebytečnými odstřižky látek. Ať už se jedná o úplety nebo bavlněná plátýnka, vše pečlivě schovejte, protože pro každý kousek se dříve nebo později najde vhodné využití.


Tipy jak můžete využít zbytky látek ze šití a dodat jim vyšší přidanou a užitnou hodnotou. UPCYKLACE nechává velký prostor pro představivost a kreativitu. Pokud zrovna nemáte zahradu s kompostem, možná je Vám líto vyhazovat slupky, odřezky a další zbytky zeleniny do popelnice. Věděli jste však, že se dají použít i pro další zpracování v kuchyni? Obsahují celou řadu zdraví prospěšných látek, proto by byla škoda je vyhodit.


Následující řádky Vám přinesou několik rad. Vlastní tvorba z látek, kreativní šití. Praktické nápady z látek. Látky na patchwork a jiné tvoření z látek. Polštář - KOČIČÍ DŮM aneb, jak využít zbytky látek.


Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Sami zaměstnanci ve výrobě přišli s nápadem využít zbytky látek k ušití roušek, zapojit lidi z okolí do tohoto projektu. Lidé z okolí Sušice tak mohou pomoci starší rizikovější skupině a přispět dobré věci.


Roušky budou následně distribuovány potřebným konkrétně do sušického domova důchodců a dalších zařízení. Hledáte nápad nebo návod jak ušít originální tričko a využít zbytky látek ? Podívejte na můj článek, kde najdete návod i inspiraci. Haldy zbytků látek zaberou místo.


Ale mohou také skvěle posloužit. Jednoduchý vak Ze tří různobarevných látek vykouzlíte praktického pomocníka do města, na trénink i dovolenou. Metalizovaná kůže mu možná dodá punc velké elegance, ale fantazii se meze nekladou. V každém případě se může stát.


Téměř po každém šití nám zbydou větší či menší kousky látky. Některé vydají ještě na celý střihový díl, jiné jsou na to už příliš malé. Bioodpad – tedy biologicky rozložitelný odpad tvoří v domácnostech zejména zbytky potravin a jídel, nejčastěji ovoce a zeleniny. Pokud máme domek se zahradou, pak bioodpad vzniká např.


Jak využít zbytky látek

Přinášíme tipy kam a jak bioodpad třídit ještě v domácnosti a další zajímavosti. Jaké jsou možnosti pro. Poté, co si přečtete tento článek, budete motivováni k tomu, abyste pili více kávy, a navíc už nikdy nevyhodíte nic z ní. Zjistěte, kolik věcí se dá dělat se zbytky od kávy.


Připravte si kávu z mletých zrnek, vypijte ji, a tato použitá. Také máte doma či ve školce spoustu krátkých úlomků voskovek, se kterými už nikdo nekreslí? Zrecyklujte je, vytvořte si originální duhové voskovky nejrůznějších tvarů.


ANEB jak si oživit diář, deník, kuchařku, zápisník, … a zahnat tak nudu, skepsi, či … Pokračovat ve čtení. Taky milujete tu vůni čerst. Heslo Vám bylo zasláno na e-mail.


Nevíte, jak látkové odstřižky využít ? Inspirujte se, jak využít zbytky látek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...