úterý 27. listopadu 2018

Goldbeck skeletsystem

SKELETSYSTEM druhé generace je součástí projektu Zlín Hill. Stavějte rychleji, levněji a spolehlivě. Prohlédněte si ve videu také jeden z šestadva.


Návštěvou naší webové adresy souhlasíte s použitím souborů cookies, které zlepšují a zpříjemňují používání našich stránek. Jeho prefabrikované celky jsou spolehlivé a přesně známe jejich vlastnosti a výsledné chování.

GoldbeckCZ 14views. Systém umožní nejen velice rychlou realizaci hrubé stavby, ale také velkou variabilitu fasády i dispozice celého domu. Objekt je navíc možné v budoucnu měnit, upravovat. Mezi výhody tohoto systému patří především rychlost realizace hrubé stavby , minimalizace zemních prací , variabilita a velmi dlouhá životnost.


Vhodný je díky tomu pro konstrukci obchodů, výrobních a kancelářských prostor apod. Stavba je rychlá, profesionální a levnější. I dnes sa nájde množstvo mužov, ktorí si i cez pokrokové metódy v stavebníctve chcú postaviť dom vlastnými rukami po vzore ich otcov a dedov.


Ale nemusí to byť len z dôvodu toho oného kúzla, postaviť si dom vlastnými rukami, ale tiež z dôvodov ekonomických.

Ak si teda vo voľnom čase postavíme dom. Zatímco Stropsystem řeší především horizontální části konstrukce, jako jsou stropy, balkóny a schodiště, Skeletsystem vytváří pro tyto konstrukce účelně rozmístěné sofistikované podpory. Nahrazuje nejnáročnější. XY byla tak silena, ze nam to prodlouzilo stavbu o mesic. Az kdyz jsme rekli, ze uz po tom vsem nemame zajem, najednou volal dispecer, ze za tyden stropy priveze.


Společnost GOLDBECK Prefabeton s. Předpjaté dutinové stropní panely naší vlastní výroby (Spiroll) mají vysokou únosnost, požární odolnost a umožňují překlenou velké vzdálenosti mezi nosnými konstrukcemi stavby. Stavebně-konstrukční řešení pro rodinné, bytové a řadové domy, občanské a průmyslové stavby. Variabilní stavební systém jehož základem je prefabrikovaná skeletová konstrukce, založená na monolitických patkách.


Umožňuje vybudovat hrubou stavbu rodinného. Má dobré využitie pri konštrukcii polikliník, autosalónov alebo napríklad profesionálnych dielní. Stavte rychleji, levněji a spolehlivě.


Stavební systémy a prefabrikované celky jsou spolehlivé a přesně známe jejich vlastnosti a výsledné chování. Tato konstrukční soustava vychází z technologie montovaného železobetonového skeletu, která se dosud používala pouze u velkých mnohopodlažních budov. Celý systém je však upraven a přizpůsoben právě pro potřeby rodinných.


Potřebuji ale cenové porovnání s klasickými zděnými systémy a dřevostavbami.

Nebo aspoň nějaký názor. Nyní se můžete podívat na videa z jeho stavby. Konkrétně ze stavby skeletu pro rodinný dům na mírně svažitém pozemku ve středních Čechách. In the end we managed to find perfect solution which offers fast and quality building with a free interior layout and good overview of the landscape outside. Rozhodování z čeho bude strop, pro nás nebylo těžké.


Už od začátku jsme věděli , že budeme. Ostatně právě původně průmyslové stavby se ukázaly jako nejotevřenější změnám funkce a užívání, kdy se z původních výrobních závodů dnes stávají byty, kanceláře nebo třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...