úterý 9. října 2018

Stájové desky

Podlahové protiskluzové stájové desky. Sháníte podlahovou protiskluzovou stájovou desku a rádi byste dobrou cenu? Podívejte se na naši nabídku a třeba si vyberete. Mezi nabízené materiály patří zejména gumové, pryžové, SBR, plastové. Nakupujte podlahové stájové desky výhodně na internetu.


Pohodový nákup i bez registrace.

Dobrá kondice koní je pro chovatele vždy na prvním místě. Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony),. Hrany podlahových desek jsou opatřeny zámky, které. Plochou gumu využijete jako stájové koberce a rohože pro koně, krávy, ale i jiná zvířata. Gumové rohože do stájí pro koně, dobytek, gumová podlahovina do stájí, gumové stájové desky , povrchy do koňských boxů pro koně, guma stáj, rohož ustájení, podlaha do koňské stáje, gumové puzzle na podlahu, gumové matrace.


Odhlučněním se do stáje vrací klid! Skot se na deskách pohybuje spontánně, beze strachu, podobně jako na louce. Na měkké podlaze, regenerují jejich paznehty.

Onemocnění paznehtů drasticky ustupují. Interiérová deska stájová. Pro využití na podlahy v chovu prasat , jako podložky pod krmítka na celoroštových podlahách, do doupat pro selata. Zdravím všechny, chtěla bych se optat těch co mají v boxe stájové gumy. Tyto lehké materiályje nutno ve.


Montáž: desky se vždy pokládají na vazbu. Dodáváme stájové betonové rošty, krmné žlaby z polymerbetomu a betonové hrazení pro prasata. Použití: pro všechny betonářské práce v domě i na zahradě, jako jsou např.


Podhrabové desky s vysokou pevností vyztužené mm betonářskou ocelí. Prefabrikáty pro kolejové polní cesty a odstavné plochy kolové techniky. Boxové desky Belmondo BASIC – nový výhodný produkt Zaměřeno na cenu.


Classic splňuje všechny požadavky na kvalitní podlahu boxu a volné stáje jako jistotu kroku, bezpečnost proti uklouznutí, tepelnou izolaci, úsporu steliva, hygienu a snadnou údržbu. Zátěžové desky do kotců. Prodejna: ALM centrum s. Vysoké nároky na vstupní suroviny zaručují nejen vysokou kvalitu, životnost a bezpečnost pro koně a lidi, ale také splňují požadavky ochrany životního prostředí a zdraví pracovníků výrobce. Na rozdíl od jiných dostupných desek je prováděno formátování puzzle spoje.


Firma NH-Stables nabízí prodej koní, sedel na koně a stájových podlahových desek. Stájové podlahové desky.

V naší nabídce najdete desítky podlah ze stájové gumy, které jsou přehledně rozděleny podle materiálu, tloušťky a dalších veličin. Desky vyrábíme ve standartizovaných rozměrech-pásech. Velikost jedné desky 120x80cm, síla 5cm.


Díky bočním zámkům je třeba počítat s pokryvností zhruba 115x75cm. Hrany stájové rohože jsou opatřeny zámky proti posunutí a co je nejdůležitější, odvádí močovinu. Rohož je velice přužná a tudíž šetří klouby vašeho koně.


Při ležení zvířete na rohoži nedojde k jeho prochladnutí, tudíž jsou vhodné i pro hospodářská zvířata, jako je skot (dobytek,krávy,telata) a psy. Rohož do stáje má hrany opatřené zámky, takže jednotlivé desky v sobě drží. Prezentace internet: regutec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...