pondělí 29. října 2018

Sauna na drevo

Finská sauna nabízí nejširší sortiment saunových palubek a dřeva na saunové lavice na českém trhu. Veškerý materiál vedeme stále skladem a zasíláme do hodin. Kromě toho nabízíme i lavicové hrany či kompletní hotové lavice, dále pak lišty a rohovníky, konstrukční cinkované hranoly a hotové opěrky. Oboje môžete používať na saunové lavice, ako aj na palubovky na stenách sauny.


Výnimkou medzi severskými materiálmi v našej ponuke je abachi - africká vŕba.

Je to mäkšie, riedke, veľmi ľahké drevo , vlastnosťami sa podobajúce balze používanej v leteckom modelárstve. Drevo na obklad sauny Vnútorný obklad sauny výrazne určí jej charakter. Nižšie nájdete výber našich saunových obkladov. Pre bližšie informácie o Vami požadovaom odtieni, prípadne dizajne, či spôsobe opracovania, nás však kedykoľvek kontaktujte! Pec na drevo Harvia Legend vám ponúka perfektné saunovanie.


Vo vnútri čierneho oceľového rámu je umiestené veľké množstvo kameňov. Drevo je výhradne z obnovovaných porastov severnej Európy, prípadne Severnej Ameriky.

Terasové dosky a obkladové drevo. Vhodné pre kachle elektrická aj na drevo. Sudové sauna až pre 4-osôb. Prevedenie smrek THERMOWOOD. Chcete, aby sa Vaše sauna vmestila aj do malého bytu, a aj napriek tomu aby poskytovala dostatok.


Na výrobu kabíny boli použité dos. Montáž sudovej fínskej sauny na drevo - Duration: 1:39. Dřevem vyhřívaná sauna vám umožní vychutnat si skutečnou pohodu u saunování. Topidla na dřevo od Finských výrobců Narvi a Harvia patří jednoznačně ke špičce na našem trhu v oblasti výroby topidel na dřevo pro vaše sauny.


K amna do finské sauny jsou navržena pro polévání vodou. V súvislosti s nariadením vlády, ostáva náš e-shop v plnej prevádzke. Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně. Kachle na drevo HARVIA Msú vhodné pre menšie, drevom vykurované sauny.


Kachle sú vybavené sklenenými dvierkami, ktoré umožňujú Prienik teplého svetla ohňa a umocňujú tak atmosféru pri saunovaniu. Saunová kamna na dřevo.

Najbežnejšie drevo používané na stavbu sáun, je drevo severského smreku rastúceho vo Fínsku, Švédsku a Nórsku kde sa sauna stavia vo veľmi drsných. Dřevo do sauny, olše, osika, cedr, finský smrk, saunové palubky, termoolše, termoosika, dřevo na lavice, lišty, krycí lišty, lavicové hrany, konstrukce, Typizované. Drevo na lavice do sauny Široký výber materiálov a profilov na výrobu saunových lavíc. Predstavujeme Vám užší výber pofilov na saunové lavice. Materiálov, ako aj profilov je priam neúrekom.


Vyberie si tu snáď každý. Elegantní domácí finská sauna Sisu L je svou velikostí vhodná pro 2-osoby a její kabina je vyrobena z kvalitního dřeva Hemlock. Výhodou finské sauny je připojení ke klasické zásuvce na 2V, s jističem 16A. Obsah balení: Korpus infrasauny včetně. Sekacka na haluze seka haluze v priemere centimetrov a na dlzku centimetrov motor kw elektricky.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na našem e-shopu najdete sauny, infrasauny, kamna do sauny a saunové doplňky roztříděné do jednotlivých kategorií.


Nabídku veškerého sortimentu pro saunování stále rozšiřujeme a průběžně doplňujeme. Užite si tradičnú severskú relaxáciu v pohodlí domova. Ponúkame prvotriedne fínske sauny so ročnou zárukou.


Domáce a vonkajšie sauny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...