čtvrtek 11. října 2018

Rd rýmařov jihlava

Rd rýmařov jihlava

Přízemní atypický bungalov. Dovolujeme si vám představit sympatický přízemní dům, realizovaný ve středních Čechách. Largo 1- atypický bungalov pro mladou. Domy s označením Aurelianus, Honorius,. Kořeny podoby a fungování rodinného.


Rd rýmařov jihlava

Kubis - varianta dispozice vzorového domu. Ceny včetně montáže, u vybraných domů základová deska zdarma. Pro to, abyste si mohli zalistovat v katalogu našich domů, stačí jediné - vyplnit jednoduchý formulář, který naleznete níže na stránce.


Rýmařov Česká republika. Během následujících dnů vám doručíme katalog až do schránky. Vše o stavbě domu naleznete také na našich stránkách ht. Nejčastěji kladené otázky.


Prohlédněte si půdorysy SOLO 117. Půdorys rodinného domu SOLO 1je sice jednoduchý, ale jak jistě víte, v jednoduchosti je krása. Při navrhování domu jsme vsadili na vzdušnost - pokoje jsou velmi prostorné a světlé. Podíváte-li se na půdorys přízemí, zjistíte, že slouží převážně jako společný prostor pro celou rodinu, podkroví potom poskytuje soukromí pro každého jejího člena.


Provozní doba: dle domluvy s obchodním zástupcem. Otevřeli jsme pro Vás vzorový Pardubický dům. Bydlet můžete do měsíce. Hlásíme nový přírůstek do obchodních center: KUBIS v Hradci Králov.


Mnoho užitečných informací naleznete na. Pro ocenění (cenový odhad) je nutné zaslat podklady v minimálním rozsahu: půdorysy, řez a pohledy. Nabídku na základovou desku Vám zpracuje pan Krupauer z fi Almini. Prozatím si prohlédněte fotky tohoto domu, půdorysy a dokumentaci z výstavby základové desky a montáže.


Rd rýmařov jihlava May Jakub Vyrábíme a stavíme rodinné domy – dřevostavby. Pojem nízkoenergetická nebo energeticky úsporná stavba se stal měřítkem pro výběr správné technologie . Zájemci se mohou podívat na vlastní oči, jak se staví dřevostavba KUBIS 74. Moderní dřevostavba KUBIS se vyznačuje vysokou energetickou úsporností a špičkovou výbavou. Zajistí komfortní bydlení pro celou rodinu.


Rd rýmařov jihlava

Naše prohlídky probíhají vždy na základě předchozí domluvy. Obchodní centrum Jihlava (pobočka Jihlava ) - Společnost poskytuje služby v oblasti výroby montovaných nízkoenergetických domů na klíč. Připravujeme nové obchodní centrum u Jihlavy.


Přijeďte si od července prohlédnout nový KUBIS a poznejte všechny výhody dřevostavby. TIP: Pro tento dům si můžete rezervovat bezplatnou návštěvu (kliknutím do kalendáře níže). Exterier i interier domu si prohlédnete na vlastní oči a zís. Svými rozměry i vybavením slibují vyšší obytný komfort a splňují také náročnější architektonické ztvárnění. V Rakousku, v Německu, v Nizozemí či ve Švýcarsku opakovaně.


Rd rýmařov jihlava

Již let stavíme nízkoenergetické moderní dřevostavby na klíč. Na konstrukci domu garantujeme záruku let. ATRIUM, to je sázka na kvalitu a komfort bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...