pondělí 22. října 2018

Prodám šamotové cihly

Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Pila Alligator na duté cihly délka řezu mm DWE3plně funkční. PRODÁM LEVNĚ ŠAMOTOVÉ cihly 25X12.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. VHODNÉ NA DNO KRBU A NA OHNIŠTĚ.

Možno použít na zídky, terasy, chodníky, skalky… Cena za paletu 40-kč. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů cihly. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Mám jich cca 200ks a použití doporučuji na vnitřní zdění krbu či jiného topného zařízení. Mají skvělou výhřevnost (nutno vidět) a nepraskají!


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Velikost cihel 3x 1x mm. Používají se pro stavby ohnišť, krbů, pecí.

Cihly byly a jsou uloženy v garáži. Naše šamotové desky dodáváme v kvalitním provedení a optimálním rozměru. Nedílnou součástí nabídky jsou i spojovací a zdící tmely a malty. Lícové cihly se používají na různá komínová řešení. Proto se nejčastěji využívají ke stavbě venkovních a interiérových krbů, pecí a dalších staveb, které musejí odolávat žáru.


Pokud Vám to špatně tuhlo, tak jste zřejmě dal špatný poměr malty a skla. Jinak takový soukromý tip stranou - tchán stavil taky na chalupě krb na grilování a cihly k sobě lepil nejlevnějším flexi lepidlem (ano, cihly ). Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj o. Nabízíme šamotové cihly nejlepší kvality a přesnosti. Kllikněte na odkaz na video a přesvědčte se o naší kvalitě.


Maminky vědí, že Šamotové cihly - spěchá! Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Výkup a prodej stavebního materiálu, půjčovna stavebního zařízení - haki lešení kostek, možnost dlouhodobého pronájmu! Prodej šamtové cihly 7ks. Najdeme je tak nejčastěji v prostorách komínů, pecí, kamenných krbů apod.


Obestavit s nimi lze i ohniště, které pak. Nový šamot komplet nové šamotové cihly , nově vyspárováno.

Kamna jsou Repasované-bez jakýchkoliv závad. Výkon kamen celkový je 14. Hledáte šamotová cihla ? Vhodné na krby, komíny atd. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-. Cihla šamotová 3 290×140×mm 7Kč.


DPH Na centrálním skladě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...