pondělí 15. října 2018

Prefa krytina

PREFA – střecha silná jako býk! Střešní, fasádní a odvodňovací systémy. Lehká, rezuvzdorná, stálobarevná, nerozbitná, kompletní systém!


On boiling hot days and freezing cold nights, it’s not uncommon for maximum and minimum daily temperatures to differ by °C. Při montáži, kdy dochází k drobným oděrkám (poškození ochraného laku) hliník reaguje s kyslíkem, který je ve vzduchu a tvoří přirozenou oxidovou vrstvu.

Díky tomu tento materiál chrání sám sebe a prodlužuje se tak razantně životnost střešní krytiny. Naše produkty mají jednoho společného jmenovatele a tím je kvalita, dlouhá životnost a vysoké užitné vlastnosti. Okapy, střešní krytiny i plechy jsou vyráběny ze slitin hliníku, který nemůže nikdy zrezivět a. Je veľmi robustná, a to najmä bezúdržbová a odolná proti korózii a rozbitiu. Rychle rostoucí, inovační podnik je dnes zastoupen na trhu v evropských zemích. INSTALLATION VIDEOS GERARD ROOFING SYSTEMS EUROPE - ROOF UNDERSTRUCTURE (A) - Duration: 3:47.


Montážní návody a technické listy k provádění a montáži střešních krytin a střech. Projektantům nabízí množství kreativních možností pro použití v oblasti střech ale i fasád.

Doporučení: Sklon střechy pro. Katalog střešních krytin a střešních materiálů, publikace informací o střechách a stavebnictví. Mají se sníh a plechové střechy v lásce? Jak zabezpečit plechové střechy před sněhem a námrazou?


Vďaka maloformátovým hliníkovým škridlám je ľahké a cenovo výhodné sanovať aj staršie neporušené krovy. Na pokrytie celého štvorcového metra strechy stačia kusy škridiel. Tyto produkty mají společné jmenovatele - kvalitu, dlouhou životnost a vysoké užitkové vlastnosti (více v sekci Proč produkty Prefa ). Nabízíme kompletní sortiment. Obvyklý termím doručení 5-12pracovních dní.


Cena včetně příponek a vroubkovaných hřebíků. Ze střešních krytin najdete v sortimentu falcovanou šablonu, falcovaný šindel nebo falcovanou tašku. Krytiny Prefa patří svou hmotností k nejlehčím a také nejstabilnějším materiálům. Díky nízké hmotnosti jsou vhodné jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce starších objektů.


Najnovší e-book z dielne Krytina. Prezradíme vám, ako vkusne kombinovať farby, materiály a štýly tak, aby váš domov nadobudol jedinečný vzhľad a atmosféru. Možné vykrytí komlikovaných detailů na střeše.


Prefa Aluminiumprodukte, střešní materiál určený do nejtěžších povětrnostních podmínek.

Nejprodávanější produkt firmy Prefa v ČR. Určeno pro pokládku prováděnou pouze profesionálním klempířem. Zde se spojuje tisíckrát osvědčený tvar šindele s vysoce kvalitním aluminiem. To tvoří ze střešního šindele. Falcovaná nebo také drážková krytina se provádí z plechových svitků, které jsou dobře tvárné a umožňují technologii spojování dvojitou drážkou za pomocí speciálních příponek.


Hodnocení produktu: Moderní a inovativní pokrývací materiály z barevně lakovaného hliníku nabízejí stavebníkům možnost působivě zdůraznit architektonické zvláštnosti jejich staveb. Naší prioritou je spokojený zákazník a jako důkaz je hodnocení naších zákazníků. Strešná krytina vo výhodnej cene s dopravou priamo na stavbu. Nakupujte výhodne strešné doplnky z pohodlia Vášho domova.


Plechová strešná krytina za trvale najnižšie ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...