pátek 12. října 2018

Nářadí hradec králové

Vítejte na LPS nářadí , nástroje. Vítek, to je kamenná prodejna v Hradci Králové a e-shop, kde seženete ochranné pomůcky, pracovní oděvy a nářadí. Odteď si můžete svoje stroje a nářadí zarezervovat na této stránce! Informace ke koronaviru — Jsme tady pro Vás!


Klikněte zde pro přehled aktuálních opatření, která společnost Boels přijala v souvislosti s koronavir.

Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. Zajistíme precizní stavbu plotu na klíč. NÁŘADÍ PROFI - kvalita a spolehlivost ! Vítáme vás na stránkách našeho internetového obchodu, který vám nabízí profesionální nářadí té nejvyšší kvality.


Fiskars, profi nářadí značky Bahco pro autoservisy a outdoor vybavení značky Gerber.

Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. V naší nabídce naleznete mj. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes.


Vážení zákazníci, od 9. Při vstupu do prodejny platí povinnost mít zakrytá ústa a nos. Prosíme dodržujte odstup od ostatních nakupujících a prodavačů alespoň metry a pokud je to možné, plaťte bezhotovostně. Naše firma CRATER HK s. Nabízíme nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí , nástroje a ochranné pomůcky.


Specializovaný obchod Triker nabízí: Instalatérské potřeby, koupelny. Velké množství zboží skladem. Jsme přímým obchodním partnerem značkových výrobců. Hradec Králové , kde provozuje kamenný obchod zaměřený na nejrůznější truhlářské potřeby.


Prodej nářadí a nástrojů v Hradci Králové a okolí. Hilti, která se vyznačuje špičkovou kvalitou. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TONSTAV-SERVICE s.

Oblasti působnosti naší společnosti je Královehra. Půjčovna Pokorný, Podlahy Plotz,. Digitální piano Yamaha CLP 6WH. V servise nářadí a domácích spotřebičů v Pardubicích a Hradci Králové opravujeme nářadí Bosch, Siemens i další.


Otevřeno pracovní dny 9-hod. Kovoobrábění a prodej nářadí v Hradci Králové. Prodej elektrického nářadí – motorové pily, myčky tlakové, aku nůžky univerzální, horkovzdušné pistole, závitořezy, vrtačky, šroubováky, pi. Ve svátky a víkendy se účtuje příplatek k základní hodinové sazbě.


Za práce v nočních hodinách od 22. Pohon Shimano 2xzajistí veškerý rozsah řazení, který můžete potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...