čtvrtek 4. října 2018

Košický plech cena

Firma MASLEN používa pri výrobe strešnej krytiny SYMETRA plech s dostatočnou vrstvou ZN, ktorá je veľmi dôležitá na dosiahnutie čo najväčšej životnosti. Košický a Prešovský kraj. V prípade záujmu volajte. Neplačte a netrápte sa.


Možnost zobrazení detailního provedení a výpočet.

Rozměry šířka 80cm délka 6m a výška 29mm tloušťka plechu 1mm. Inzeráty trapezovy plech. Pozinkované trapézové plechové profily, plechy. Predaj hutného materiálu.


Stavebné plechové profily. Dále mohou být opařeny některým typem la. Dříve se tyto plechy označovaly jako plech VSŽ.

Dobrý den, nabízím pozinkovaný trapézový plech. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plech tabule měď mm 1x2m. Jedná se o standardní profil, který svým vzhledem připomíná klasický tzv.


Výrazná vodní drážka spolehlivě odvádí nahromaděný kondenzát. Tento trapézový plech je vyrábaný s prelisom. T sa používa aj ako strešný profil najmä pri nižších sklonoch. Odolnosť vyšších vĺn voči poveternostným vplyvom a dostatočná pevnosť poskytuje tomuto profilu široké použitie v stavebníctve. Lakované pozinkované plechy - tabule.


Tyto plechy se používají především na výrobu střešních oplechování, úžlabí, okapnic, lišt, oplechování komínů a podobně. Valcované za studena a pozinkované. Cena je 8€ za cely kus.


PSTOP má z vnútornej strany dodatočnú vrstvu materiálu, ktorý zastavuje kondenzovanú vodu a umožňuje, aby sa odstránila, vyparila pomocou náležitého vetrania. Povlak proti kondenzácii dokáže pohltiť viac než 9g vody na m 2. Tato akční cenová nabídka je platná pouze při nákupu nad 100m2. V případě nižšího odběru se cena bude lišit dle poptané výměry.

Nabízíme v akční ceně kvalitní trapézové plechy s povrchovou úpravou neb. Na seznam Přidat na seznam. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Rezervácia a vyzdvihnutie Overiť dostupnosť v predajni Veľký výber produkt.


Aktuálne dostupné farby a viac info po telefóne alebo mailom. Platí pre celé Slovensko, aj na dobierku. Satjam trapézové plechy - trapézový profil SAT18.


T 1rozmer 90x200cm Červený a hnedý. Trapézová plech výšky 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...