pátek 5. října 2018

Kabely pro elektroinstalaci

Náhradní díly pro přívěsy a přívěsné vozíky. Osvětlení pro přívěsy, návěsy, agrotechniku. Zadní svítilny Poziční, přední a boční svítilny Osvětl.


Kabely pro elektroinstalaci

Kde není možné zasekat kabely pod omítku, jsou přisazené lišty a kanály na povrch nejlepším možným řešením. Do lišt lze pro vedení nízkého napětí vkládat všechny druhy izolovaných vodičů a sdělovacích kabelů k dosažení nejvyššího stupně ochrany před vlivy prostředí. Lišty lze upevňovat na nevodivém i. Vašeho kabelového profesionála a spolehlivého partnera při řešení a plnění Vašich zakázek ve všech oblastech činnosti.


Jsme tým oborových profesionálů, který je vždy připraven k okamžitému plnění Vašich požadavků a potřeb v oblasti komplexního kabelového sortimentu a jeho příslušenství a. Silové kabely pro pevné uložení. Elektrikářské lišty slouží pro bezpečné a elegantní uložení kabelů. Zasunuté kabely jsou tak kvalitně chráněny před poškozením.


Nabízené lišty na kabely poskytují komfortní montáž. K výběru jsou lišty na kabely různého provedení - vkládací, hranaté, oblé, rohové nebo podlahové. Z povrchové úpravy jsou na výběr PVC a pryžové kabely. V hlavní nabídce jsou i datové a ovládací kabely s vysokou odolností vůči. Kabelový dvoulinkový propoj.


CYKY 2A, CYKY 3A, CYKY 4C, CYKY 4D. Pro vedení k osvětlení LED (10V až 24V) stačí kabel CYKYLo 2x1. Stejný kabel jsem použil i pro domovní zvonek. Potřebuji dva třífázové jističe pro motorovou zásuvku a elektrickou varnou desku. Jde o spotřebiče s velkým příkonem (trouba, pračka atd.) a. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny.


CYKY se používají při elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Kulaté silové kabely CYKY pro pevné uložení. Je možné je umístit do zdi, země, lišt a trubek. Nemusíte kupovat celé balení, u nás nakoupíte již od metru. Flexo kabely a prodlužky s koncovkami - Koaxiální, Datové kabely pro anténní a kamerové.


Pro uložení kabeláže v zemi platí určitá specifická pravidla. Výkop by měl být zbaven kamenů. Z bezpečnostních důvodů. Každý kabel je určen pro něco jiného. Ve většině případů platí, že pro světelné okruhy se požívají kabely s průřezem 5mm- odjištěné 10A a pro zásuvky 5mm- odjištěné 16A.


Používají se pro elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Zakončen Snap-in konektorem na obou koncích pro snadné napojení na hrananý dvulin. Označení CYKY-J znamená, že kabel OBSAHUJE zelenožlutý vodič.


Lišta na kabely , elektrikářská lišta na kabely. Elektroinstalační kabelová lišta vkládací rohová plastová slouží k ukládání kabelů, drátů a vodičů pro elektroinstalace a rozvody kabelů na povrchu a na omítku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...