pondělí 1. října 2018

Kabel cyky 3x1 5 plochý

Káble sú určené pre rozvod elektrickej energie v pevnom uložení. Cena: EUR produktov skladom rýchle dodanie - viac na hagard. CYKYLo-O 3x, plochý. CYYp 3x, (3Bx ) plochý. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia má iba ilustračný chrakter.

Měděná plná holá jádra 2. Parametry produktu Jmenovité. Numerické značení udává nejdřív počet žil v kabelu kabelu a pak jmenovitý průřez vodiče. Zjednodušeně řečeno jedná se pouze o barevné značení žil, neboť parametry kabelů jsou shodné. Zajímalo by mě, na jaké instalace se dá použít. Skladom € bez DPH.


Určen pro pevné uložení do země, do zdi, omítky bez jakéhokoliv druhu mechanického namáhání. Nahlásiť nevhodný inzerát. Predam plochy cykyLo 3x, kabel od firmy draka v balikoch po 100m.

Rýchle dodanie, produkty skladom, odborné poradenstvo. Gumové kabely slouží zejména k pohyblivému připojení elektrických přívodů ke spotřebičům a elektro zařízením jako jsou napříkla sekačky, míchačky, různé motory, stavební rozvaděče a čerpadla. Kabel Pbs-r sinij glubinnyj 3x1. Je vhodný i pro propojení napájecího zdroje a LED pásku.


Slovak Parcel Service s. Plochý kabel : žíly jsou uloženy paralelně. UPS) - kuriérska služba v pondelok 11. Termíny dodania sú platné, ak objednáte teraz, 7. Univerzáln í plochý datový. Pokúsime sa cenu porovnať s konkurenciou a ak sme schopní ponúknuť nižšiu cenu, budeme Vás informovať.


Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou. Vyberte si z našej širokej ponuky Kábel CYYP-J 3x, 5. NEBUDE MOŹNÉ si vyzdvihnúť tovar osobne vo výdajnom mieste. Dá sa využiť vo vnútornom aj vonkajšom prostredí.


Používa sa pri inštaláciách na vzduchu aj v zemi - pri pevnom uložení do zeme, betónu alebo ochranných rúr. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Možnost odběru po metrech. Zemní kabel s PVC izolací a zemním pláštěm.


Kde koupit Specifikace.

Chci protahnout staré rozvody 3x1. A jistič protože dnes už snad nemá nic velký odběr lcd má 120w menší tak w,domací kino 150w světlo cca 3x10w notebook do 80w co myslíte budeto to stačit?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...