čtvrtek 4. října 2018

Jak často mýt okna

Jak umýt okna , na to má každý svůj způsob. A jak rychle umýt okna , s tím se vám pokusíme poradit a poskytnout pár užitečných tipů týkajících se péče o dřevěná i plastová okna. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Jak často byste měli okna mýt ? Na tuto otázku neexistuje jednotná odpověď. Pokud bydlíte v zaprášeném prostředí (například pokud vy nebo sousedi topíte kamny), mýt okna budete muset poměrně často.

Obecně platí, že by se okna měla mýt jednou za měsíce. Dobrý den,prosím, jak často myjete okna ve školní jídelně a ve varně-kuchyni? Pokud vím, tak kuchařky mytí oken nemají v pracovní náplni a ani mýt okna. Zní to sice absurdně, ale dlouho jsem prostě neuměla mýt okna.


Když se zeptám kamarádek tak se to dost různí, jedna třeba myje okna každý měsíc, druhá když jí řeknu, že je budu mýt ještě před vánocemi se diví že v zimě myju okna. Je příjemné se přes ně dívat, neruší nás ani šmouhy ani prach a špína. Než začnete mýt okna , nejen ta plastová, dobře zvažte, kdy je umyjete a také se na mytí připravte. Logicky neumývejte okna v mrazech.


Bude vám zima, špína jde špatně setřít a voda.

U některých věcí to není problém, jiné byste ale měli dělat určitě častěji, než si myslíte. A existují dokonce položky na úklidovém seznamu, o kterých jste možná doteď ani netušili, že byste je měli vykonávat! Chcete správně umýt okna ? V tom případě byste se měli řídit těmito osmi základními radami. Počkejte s mytím oken na vhodné počasí – základní rada spočívá ve správném načasování mytí oken. Této činnosti se vyhýbejte za slunečného počasí, ale i pokud venku mrzne.


Poněkud to nevoní, ale efekt to určitě má. Podobnou službu prý udělá i hodně silný alkoholový destilát, ovšem jak je to doopravdy, netuším, nezkoušela jsem… Ze stejného šuplíčku pochází i rada, že okna se dají dobře umýt teplou vodou s troškou rozmíchaného pudingového prášku. Z toho důvodu bych rozhodně nedoporučoval mýt okna ve chvíli, kdy na ně bude svítit přímé sluníčko. Voda se saponátem by v tomto okamžiku zasychala příliš rychle a vy byste je nestačili dokonale vyleštit,“ upozorňuje Vladimír Kalát na jednu z chyb, kterých se člověk při úklidu často dopouští.


Jak nejlépe umýt okna a žaluzie, rychle a bez šmouh. Okna jsou vizitkou domácnosti. Přinášíme vám jednoduchý a kompletní návo jak dokonale umýt okna i žaluzie bez šmouh. Dozvíte se, jaké pomůcky vám mytí oken maximálně usnadní a hlavně, jaký postup mytí oken je správný. Pojďme se tedy podívat na to, jak okna pořádně umýt, aby vydržela dlouho čistá a zároveň se z této domácí práce nestala noční můra.


Když chceme mýt okna , potřebujeme vhodné podmínky, těmi vhodnými podmínkami máme na mysli počasí bez deště a teplotu minimálně nad 5°C. Mytí doporučujeme minimálně 1x až 2x ročně, abyste svá okna udrželi v dobrém stavu. Proč si objednat právě nás.


Máme profesionální vybavení, mnoho let praxe, zaručujeme kvalitu a rychlé provedení práce.

Usnadněte si velký úklid. Máme pro vás skvělé triky, jak se při mytí oken už nebudete trápit. Výborným pomocníkem při mytí oken je třeba ocet. Ten dokáže okno odmastit a zároveň ho i vyleští.


Stačí když ho přidáte do vody, se kterou okna umyjete. To znamená, že ti, kdo si vlasy umývají často , si mohou vybrat šampon, který je nejvhodnější právě pro jejich vlasy, a přitom vědí, že vlasy si mohou mýt tak často , jak chtějí. Lidé, kteří mají s vlasy nebo kůží problémy, např. Pokud jsou okna opatřena žaluziemi, musíte z nich odstranit prach ještě před samotným mytím oken. Opačný postup je samozřejmě nevhodný, protože byste prach z otevřených žaluzií přenášeli již na čistá okna.


Jak nám prozradil odborník, leštění oken je pouhý mýtus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...