pondělí 8. října 2018

Gramodesky

More Antioxidant Activity Than Vitamin C. Same Day Dispatch Monday-Friday. The Products For Balancing Candida. Extra Volume Discounts. All Oxygen Products Available.


Stránky věnované gramodeskám, klasice muziky, která se pro někoho v současné době vrací do popředí fanouškovského zájmu, pro nás stále zůstává.

Vždy nás fascinoval typický zvuk praskajícího elpíčka nebo singl. Nabízíme převod gramofonových desek, magnetofonových pásků a kazet na CD. Vážení milovníci starých vinylů, vítám Vás na mém webu. Sbírání elpíček se věnuji skoro dvacet let.


Prodej a výkup gramofonových desek všech žánrů. Gramodesky i celé sbírky také vykupujeme. I k osobnímu odběru je proto nutné vytvořit objednávku. Vyberte si v našem eshopu nebo přímo v prodejně - při nákupu zboží nad 2. Billy Cobham Spectrum Jazz – Fusion 3K č.

Jean-Pierre Rampal Jean-Pierre Rampal Plays Scott Joplin Jazz – Fusion 2Kč. Various Artists Flashback Rock – Pop 3Kč. Avšak ani této oblasti se digitalizace nevyhnula a pro mixáž taneční hudby se stále častěji používají digitální konzole. Vykoupíme naprosto všechny gramodesky (žánry, interpreti ani stav nerozhodují). Výkupní cena samozřejmě závisí na stavu desky i obalu a na vydavateli či roku vydání.


Prodejna GRAMODESKY - LETNÁ, navázala na dlouhou tradici obchodu zaměřeného na hudební nosiče, který na Praze - Letné fungoval od r. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Knihy, gramodesky , časopisy Antikvariát Liberec - výdejní místo - On-line shop. Objevíte u nás tituly, které jsou již dávno zapomenuté a nebo které současný nakladatel vydá jen velmi těžko.


Nabídka většinou antikvariátních knih. Online obchod s českou a zahraniční populární i vážnou hudbou a mluveným slovem (audioknihami) v digitální podobě (MP3) i ve formě fyzických nosičů na C LP (vinyl) a DVD. Ukázky zdarma, pohodlný nákup s velkým množstvím platebních meto rychlý download a výběr z několika. Oprašte staré gramodesky a díky připojení k počítači si i staré písně převeďte do současných formátů a mějte je stále u sebe. Profesionální kvalita od japonských mistrů se nezapře.


Je majitelkou obchodu s gramofonovými deskami v pražské pasáži Lucerna. Jak se daří v současné době vinylu. Je o desky ještě vůbec nějaký zájem a lze se tímto byznysem uživit.


Na koncertu bude moznost koupe gramodesky , ucastnici projektu dostanou 5ks zdarma, v pripade vystoupeni skupiny dostane kazdy clen skupiny taky 5ks.

Predbezny termin akce: 14. Cena menšího je 20-czk Cena většího je Více. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ceny výkupu se pohybují v průměru od -czk do 10-czk. BLACK VINYL BAZAR Brno.


U hudby se prodávají všechny žánry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...