pátek 5. října 2018

Eudorex produkty

Eudorex produkty

Eudorex sú profesionálne upratovacie produkty z polyaktivného ultra mikrovlákna. Ponúkame špeciálne utierky a hubky do kuchyne, kúpeľne alebo WC, prachovky, ale tiež handry na podlahu a mopy. Katalog Eudorex produktů. Utěrky, hadry a houbičky do kuchyně i WC.


Eudorex produkty

Hadry a mopy na podlahu. Hadříky na sklo a okna. Profesionální úklidové produkty z polyaktivního ultra mikrovlákna. Eudorex pro is an Italian company specializing in innovative cleaning systems and high-performance products for the professional industrial cleaning.


Vlastní několik certifikátů na mikro–vláknové a polyaktivní utěrky, patentované houbičky a jiné kvalitní produkty , které se používají při úklidu domácností, komerčních prostor a čištění aut. Vyplňte registrační formulář a přidejte se k prodejcům značky Eudorex. Získejte možnost rozvíjet vlastní obchod a také možnost získat slevy. Vyplňte co nejvíce informací o Vás pro snadnější koordinaci a urychlení procesu prodeje.


Hodnocení produktu: 1. Eudorex Padelle a Cunina houbičky na nádobí kuchyň a nerez ks. Ověřený zákazník Přidáno: 9. Eudorex jsou profesionální úklidové produkty z polyaktivního ultra mikrovlákna. Nabízíme speciální utěrky a houbičky do kuchyně, koupelny nebo WC, prachovky, ale také hadry na podlahu a mopy. Autokosmetika, Eudorex produkty pro kvalitní a jednoduchý úklid.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Efektivní utěrka do kuchyně.


Eudorex produkty

Nová mikro - utěrka do kuchyně k efektivnímu odstranění všech kuchyňských mastnot ze všech povrchů, (pracovní kuchyňské povrchy, sklo – keramické desky, nerezové a keramické dřezy, kryty sporáků, skleněné a chromové plochy). ANTI-COVID DEZINFEKCE: Vzhledem k velké poptávce a omezeným kapacitám výrobců se snažíme o průběžné naskladňování všech druhů balení dezinfekcí s názvem ANTI-COVID. Dlouhé mikrovlákno proti prachu. Microfibra s dlouhým vláknem pro vyšší účinnost k odstranění prachu.


Nezanechává šmouhy a škrábance. Jediným pohybem odstraní z povrchu prach, špínu a mastnotu. Podložka pro sušení nádobí.


Vynikající podložka pro sušení umytého nádobí, účinná absorpční utěrka spolehlivě zachytí odkapanou vodu. Velice měkký textilní povrch ochrání sklenice, příbory a nádobí před poškozením. I nostri uffici sono aperti dal Lunedi al Venerdi dalle 9. Vynikající na leštění sprchových dveří lesklého chromu, lesklých dlaždiček a skla. Odstraní vodní kámen, zbytky saponátů a veškeré nečistoty. Povrchy zůstanou lesklé, čisté a bez šmouh.


Podobně jako v kuchyni, tak se snažíme v koupelně využíváme širokou škálu. Vyzkoušejte opravdu kvalitní vybavení pro úklid především utěrky do koupelny, mopy s vysokou savostí do kuchyně nebo zázračný hadřík na okna, sklo a chrom. Doporučuje obchod Mohu jen doporučit. Mohu všem vřele doporučit ! Eudorex , zázračné handričky, čistiace prípravky, mikrovláknové handričky, upratuje každý. EUDOREX PRODUKTY před měsíci.


Eudorex produkty

Nákupný košík € Produkty. Produkty - E shop Mega výpredaj Eudorex - čistiace pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...