pondělí 15. října 2018

Epoxidová živica číra

Môžete s ňou zalievať drevo, betón a pod. Po vytvrdnutí vhodný pre kontakt s potravinami a pitnou vodou. UV stabilná epoxidová živica na zalievanie s certifikátom pre styk s potravinami.


Používa sa na zalievanie, odlievanie, výrobu čírych transparentných odliatkov, reklamných a dekoratívnych predmetov. Použitie: Vrstva by nemala presahovať cm. Epoxidová živica má široké použitie. Veľmi flexibilný epoxid najvyššej kvality. Odporúčaná vrstva zalievania je max.


Po naliatí riadne rozmiešanej živice s tvrdidlom prikryte formu pevnejšou plastovou fóliou napr. Krištálová živica sada GÉDÉO 150ml číra : Skladom. Zaoberáme sa predajom epoxidov, epoxidových náterov, liatych podlahovín a stavebnej chémie, štrkový koberec. Nová dvojzložková živica neobsahujúca nebezpečné látky. Jej zloženie spĺňa najprísnejšie normy EU s dôrazom kladeným na kvalitu, bezpečnosť pri práci a hlavne ochranu životného prostredia.


CHS EPOXY 3je stredne molekulárna viskózna epoxidová živica modifikovaná nereaktívnym zvláčňovadlom. Takáto epoxidová živica sa nevyužíva nielen v umení, taktiež v elektronike, biológii,. Išla som si namiešať živicu a ako som ju liala do kelímka, boli v nej také malé kryštáliky,. V našom prípade je použitá epoxidová živica a špeciálne materiály ktoré dodávajú forme tuhosť a tvarovú stálosť. Má vynikajúce vlastnosti ,lepšiu zatekavosť a menej vytvorených bublín, mieša sa v pomere : 3. Sada obsahuje 3g živice, 1g tvrdidla.


Balené v plastových fľašiach s bezpečnostným uzáverom. Dvojzložková číra epoxidová živica - 5kg set. Je možné ju použiť na všetky typy materiálov ako drevo, ko. Veropal UV Plus 1je rýchlejšia varianta VEROPALU UV PLUS a je určený pre odliatky do hrúbky cm.


Je uplne cira do hrubky cm. VEROPAL UV Plus - dvojzložkový transparentný UV odolný epoxidový systém vyznačujúci sa nízkou viskozitou a vytvrdzovaním za normálnej teploty Používa sa na výrobu čírych transparentných odliatkov, reklamných a dekoratívnych predmetov. EPOX G5(alternativa k Translux D15 D151) je transparentní epoxidová licí pryskyřice. V silnějších vrstvách se musí odlévatr po částech. Je ideálna na zalievanie do foriem, lôžok, na plochy s vyvýšeným okrajom alebo aj ako ochranný lak.


Jednotlivé vstvy na sebe dobře přilou a při kolmém pohledu přechody nejsou vidět. Krištáľovo číra UV odolná epoxidová zalievacia živica , s možnosťou zalievania až do hrúbky cm. Je certifikovaná na zdravotnú nezávadnosť, vynikajúco sa s ňou pracuje, je brúsiteľná, dá sa vyleštiť do vysokého lesku. Veľmi vhodná pre číre aplikácie, hlavne na zalievanie dreva. CHEMEX- POX Zepoxidová živica na zalievanie číra sada kg.


Hodnotenie produktu: 4. Balenie obsahuje obe reakčné zložky. Spotreba je závislá od druhu použitého kameniva, zvyčajne 25-4kg epoxidovej živica pre 25kg kameniva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...