středa 17. října 2018

Dubové fošny praha

Standardním rozměrem je šířka 8. Představení společnosti Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva. Nabízíme široký dubový sortiment, rychlou dodávku do místa určení. Požadujete kvalitní a cenově dostupné dubové řezivo, dubové fošny , dubová prkna? Neváhejte nás kontaktovat a osobně si ověřit náš individuální přístup k zákazníkovi.


Dlouhou dobu byla sámovaná prkna nejžádanějším materiálem, ať již jako fošny , dubová prkna nebo dubové trámy.

Predám široké masívne fošne na jedálenský stôl - očkový a nádorový dub, šírka 1-1. K dispozícii sú aj menšie kusy rovnomernej šírky napr. Dřevo je možné vidieť blízko hraníc z ČR-Žilina. V naší nabídce naleznete dubové fošny , modřínové fošny , smrkové fošny a borovicové fošny. Na zakázku můžeme dodat rovnou přímo hoblované fošny.


Využití – stavebnictví, střešní konstrukce, stropy, atd. Ceník dubové terasy a podlahy. Fošny Nabízíme sámované fošny od tl. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Neomítané dubové řezivo. Prodáváme dubové neomítané fošny ve vysoké kvalitě. Vždy máme na skladě dubová prkna a fošny kvality což znamená, že tato prkna mají obě strany čisté – jak lícové, tak i rubové strany jsou bez vad a kazů. Omítané dubové fošny 100mm.


Expedování zboží k zákazníkovi. Máme i přesílené dubové kmeny. Správné sušení bude trvat nejméně měsíc, přesná doba záleží na tloušťce materiálu. Dubové řezivo není možné vysušit rychle.


Teprve pak máme kvalitní suché prkno z dubu, jeho vlhkost by neměla překročit. Děláme stavební a truhlářské řezivo trámy, fošny , latě i prkna čtvercového nebo obdélníkového průřezu, ale také o průřezu ve tvaru kosodélníku jako profil Rhombus. Hoblování a kartáčování provádíme včetně. Na přání zákazníka dodáme hoblované, broušené, frézované hrany do radiusu.


Firma Palubky Karban Praha nabízí kvalitní dřvařský sortiment dovážený ze severní Evropy. Nabízí také stavební řezivo, střešní latě, fošny , prkna, stavební dřevěné hranoly, trámy na krovy. Stavební řezivo: Dřevo: Tl.


Vítejte na našich stránkách. Zabýváme se výrobou a prodejem dubového řeziva – desek, fošen, hranolů, parket, plotů a jiných výrobků na zakázku. Stejně jako stavební fošny nejsou ani tato prkna standardně hoblovaná ani sušená.


Smrk, borovice, modřín, olše, jasan, javor, ořešák, třešeň, Dub,buk k prodeji ve skladu Praha , Plzeň, České Budějovice.

Sušené truhlářské řezivo základní surovina pro výrobu spárovky, která se dále používá k výrobě nábytku z. Mezi první jarní novinky ve společnosti Dřevocentrum CZ, na které jsme poslední měsíce intenzivně spolupracovali s marketingovým oddělením, patří také spuštění e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...