středa 31. října 2018

Cykyj 3x25

Měděná plná holá jádra 2. Kabel CYKY 3xje určen pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Tento kábel sa používa najmä na zásuvkové okruhy. Farebné značenie žíl: zelenožltá, modrá, hnedá.


Celé balenie obsahuje 1m.

Kábel predávame na metráž od m. Vlastnosti: - Pruřez vodiče: mm- Materiál vodiče: měď - Stínění: ne. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotogra. Silový kabel pro pevné uložení v otevřeném prostoru nebo pod omítkou. Možno i jiné a větší množství.


Osobní odběr v Hořicích. Minimální teplota skladování −°C.

Třída reakce na oheň dle EN 50. Barva izolace HD 3S2. Vaše cena: 2Kč vč. Dom a záhrada - Cyky 3xbazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání kabel cyky 3xc.


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Knauf Doska 1mm biela. LUX Svorkovnica 12-pólová priemer - mm, ks. LUX Zásuvné svorky 3-pólové priemer mm - mm, ks. K dispozici i větší množství.


UV odolný, odolný proti šíření plamene, třída reakce na oheň Eca, PVC. Prodám 100m balení kabelů. Menovité napätie: 7V: Skúšobné napätie: 2.

V: Prevádzková teplota min. C: Prevádzková teplota max. C: Teplota jadra pri skrate max. Min dovolená teplota pre pokládku káblová. Smulkiau Spausdinti Kaina 82€ 82€ Kiekis.


Hmotnost je za klubko 100m. CYKY-J 3x(C) Sdílet: m. Kabely CYKY jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném pros. Orientačná doba dodania: ihneď Merná jednotka: m. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou. Denní rozvozy našim zákazníkům.


Zkušenosti více jak let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...