úterý 9. října 2018

Betonové tašky bramac

Povrchová úprava betonových tašek zahrnuje širokou nabídku od přírodního povrchu, přes standardní dvojitou povrchovou úpravu, povrch s ochrannou vrstvou Protectoru až po STAR, který představuje novou technologii výroby střešních. Na metr čtvereční je potřeba pouze kusů, a proto představuje hospodárné řešení pro všechny šikmé střechy. Minimalismus betonové tašky Tegalit koresponduje se současnými architektonickými trendy.


Technologie STAR má pro střešní krytinu nejen praktický význam, ale také jí propůjčuje atraktivní vzhle patrný již na první pohled. V letošním roce u obou profilů. Praha Referenční stavby.

Keramické (pálené) a betonové tašky jsou dlouhodobě nejoblíbenějšími střešními krytinami. Střechy z nich vyráběné plní svou funkci let a více. Rovný tvar a klasické zbarvení betonové střešní tašky Tegalit na první pohled fascinuje jednoduchými liniemi.


Skvěle ladí se vzhledem moderních staveb a zároveň zvýrazňuje konstrukční prvky ze skla a dřeva. Tegalit jako vhodný model pro střechy moderních staveb a designových budov. Protector PLUS aplikována vrstva mikrobetonu, který zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Nabídku doplňují solární kolektory integrované do krytiny , nadkrokevní tepelná izolace, okapový systém Stabicor.


Na rozdíl od ostatních materiálů se pevnost betonu v průběhu doby užívání ještě zvyšuje.

Použití betonových střešních tašek neznamená větší zatí. Výrazný profil Římské tašky je nezaměnitelný. Mohutný oblouk této tašky propůjčuje každému domu zcela individuální charakter. Za tuto dobu se stala symbolem kvality a jistoty. Jen to nejlepší je dost dobré.


Spočítejte si krytinu na vaši střechu Spočítat materiál. Upřesnit parametry model. STAR představuje nejnovější trend v technologii výroby střešních krytin. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií STAR je navíc aplikována vrstva. Alukryt - přírodní a lakovaný Cena od 2Kč s DPH.


Zpět na produkty Další produkt. BNC – Břidlice německý čtverec – černá Cena od 2Kč s D. Moderní betonová střešní taška Tegalit plně odpovídá trendům 21. Classic AERLOX je o lehčí než srovnatelná betono. Bramac taška CLASSIC AERLOX. Tyto betonové tašky si získali díky své univerzálnosti, široký výběr barev a tvarů a zejména díky své příznivé ceně široký okruh příznivců.


V nabídce klasické maloformátové tašky bobrovka i. Betonové i plastové doplňky.

Radim Mařík - NEMOPAS) - Duration: 10:31. Montero je jedinou betonovou střešní taškou na našem trhu s hrubou povrchovou strukturou, který tvoří zapuštěný granulát s povrchovou úpravou Protector. Hrubá struktura povrchu přispívá k omezení nekontrolovaného sesuvu sněhu. Pevnost tašky překračuje o normový požadavek.


Je větší než všechny ostatní tašky , proto potřebuje pouze kusů na m². Bezpečný sklon je 22°, minimální je 12°. Nezáleží ani na tom, zda se rozhodnete pro tašku s povrchovou úpravou nebo bez ní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...