čtvrtek 20. září 2018

Rašelina volně ložená

Rašelina zahradní centrum s. Petra Máslová Dvořáková. Prodej : mulčovací kůra, rašelina , výroba a prodej pěstebních substrátů. Volně ložená a pytlovaná mouka Volně ložená antuka. Prosím prodáváte volně loženou mulčovací kůru. A jestli ano,chtěla bych vědět cenu za kubík a je možno doprava do Č. Dobrý den paní Sirová, mulčovací kůru prodáváme ze závodu v Soběslavi.


Cena pro maloodběratele je 8Kč vč. Slabě rozložená H– H zrnění – mm. Středně rozložená H– H zrnění – mm. Silně rozložená H zrnění – mm.


Hrubé vlákno, balík 2až 3kg. Kvalitní surovina vhodná pro přípravu pěstebních substrátů, pro zlepšení struktury půdy. Z: rašelina volně ložená , též aglomerovaná. Zahajujeme prodej volně ložené , čerstvé mulčovací kůry. Pytlované substráty – pelargónie a pokojové rostliny, univerzální substrát, rašelina čistá, okrasné.


V našich závodech si můžete koupit i volně ložené zboží ( rašelinu , substráty, mulčovací kůru). AGRO PROFI PEAT WHITE – rašelina bílá 1l 2K. Přírodní rašelina je vhodná na všeobecné zlepšení zahradních pů k jejich prokypření, vylehčení, provzdušnění a úpravě pH.


Lehce zpracovatelný, písčitý, dobře propustný pro vodu, vhodné promíchat se stávající půdou. Složení: ornice, kompost, různé druhy písků. SUBSTRÁTY, RAŠELINA , MULČOVACÍ KŮRA, HNOJIVA.


Prodej a rozvoz volně ložené mulčovací kůry a velkoobjemových balení rašeliny a zahradnických. Základními výrobními surovinami jsou surové rašeliny a loupaná stromová kůra. Prodej volně ložených substrátů zaznamenává odklon od odbytu výrobků pro. Kromě tohoto nabízí firma prodej okrasných dřevin a keřů, vánočních stromků. Jakmile je zapálena v přítomnosti zdroje tepla (např. požár), doutná.


Tyto doutnající požáry mohou hořet nezjištěně velmi dlouhou dobu (měsíce, roky a dokonce století) a šířit se v podzemí, ve vrstvě rašeliny. Požáry rašeliny se objevují jako globální hrozba s významnými hospodářskými. Který sortiment námi nabízeného zboží je pro Vás. V případě vlastní receptury zákazníka cena dohodou Dop. Jsme český výrobce kvalitních čalouněných postelí.


VOLNĚ LOŽENÉ MULČOVACÍ KŮRY, VOLNĚ LOŽENÁ ŠTĚPKA OBYČEJNÁ A OKRASNÁ-(NENÍ AKTUÁLNĚ V PRODEJI). DÁLE U NÁS MŮŽETE KOUPIT KAČÍREK, OBLÁZKY, OKRASNÉ ZAHRADNÍ KAMENY,ROSTLINY, PTAČÍ BUDKY. INFORMACE PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY.


Zeminy, mulčovací kůry a štěpky máme volně ložené, můžete tedy přijet s károu nebo si nabrat do pytlů nebo kýblů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...