pátek 28. září 2018

Plastový šindel drdlík

Nové nápady na sebe nenechali dlouho čekat a vznikl plastový šindel EUREKO DDS II. Děkujeme za Vaši přízeň, Váš tým Drdlík. Hlavním rozdílem je například to, že dřevěný šindel ze své podstaty vyžaduje poměrně náročnou údržbu. Dřevo jednoduše nedokáže dlouhodobě odolávat náporům.


Tento plastový šindel je na pohled věrnou napodobeninou klasického. Podnikatel před lety plastové šindele vymyslel, řekl. Josef Drdlík Hlinsko Čechách, Evropská databanka, Nabízíme vám originální české. Stiahnite si mobilnú aplikáciu a majte informácie z mesta vždy po ruke. Na první pohled je plastový šindel od nerozeznání od klasického dřevěného.


Velikou výhodou je také výrazně nižší pořizovací cena. Dřevěná kulatina pro sněhové zachytávače pro plastový šindel EUREKO DDS II. Hřebenáč umožňující kladení s přesahem. Mimo to, že je to dobrá volba pro vaši peněženku a vaši spokojenost, plastový šindel je i velmi ekologická varianta, která se snaží šetřit životní prostředí a využívá ke své výrobě materiál, který by jinak skončil na skládkách. Byl vyvinut speciálně jako střešní krytina a obklad se všestranným použitím.


Při jeho vývoji bylo využito dosavadních znalostí výroby a pokládky klasických dřevěných šindelů, které byly promítnuty do konstrukce šindele z plastu. Jedná se o věrnou napodobeninu dřevěného štípaného. Reference – plastový šindel.


Rekonstrukce střechy, montáž plastového šindele info. Naše firma provedla na rodinném domě pokládku plastového šindele. Drdlík Josef – Šindel střešní – Výroba a montáž dřevěného štípaného šindele , ručně. Mimo tradiční dřevěný štípaný šindel nabízíme šindel plastový. Zpracovat nabídku se slevou na tento materiál Přidat k porovnání.


Použití krytiny plastový šindel doporučujeme zejména při rekonstrukcich střech starých chalup, kde její použití poskytuje hned několik významných výhod. Výhodou plastového šindele je obzvláště jeho dlouhá životnost. Způsob pokládky je obdobný jako u dřevěného šindele. Pro zhotovení nároží se používá kónický šindel EUREKO DDN, pro úžlabí EUREKO DDU.


Máme plastový šindel tři roky na střeše v Krkonoších v cca 8m. Krytina imitace břidlice i šindele. Vyberte si, co pro Vaši střechu bude nejlepší. Plastové šindele a břidlice EUREKO.


Břidlice CPS nebo BNC, nebo šindel DDS II. Odolná krytina vůči přírodním vlivům. Prodám plastový šindel Eureko DDU II Drdlík - úžlabí, barva černá, 1ks, za poloviční cenu 1- Kč za kus.


Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Desetiletá zkušenost se střešním systémem EUREKO ukazuje, že plastová. Líbí se nám plastová krytina Eureko CSP, vyhovuje i použitelností na sklon do stupňů. Rozhodujeme se mezi střechou z plechu nebo plastu.


Ponúkame plastové šindle vhodné ako krytina na rozne druhy budov. Na pokrytie strechy treba okrem šindľov ešte válovok na prekrytie spoja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...