pátek 28. září 2018

Pila želechovice

Palivo a Nákup kulatiny Jan Pešl st. Sídlo společnosti PILA PEŠL, s. Nabídka pilařské výroby a impregnace dřeva. Prodej stavebního a sušeného stolařského řeziva.


Zajištění dopravy kulatiny.

Vzhledem k rozšiřování výroby hledáme nové kolegy. Vyrábíme veškeré řezivo Stavební řezivo představuje hlavní sortiment našeho výrobního programu. Výhradně zakázková výroba se týká tříděného bočního řeziva, tj. Plnohodnotně jsme schopni také uspokojit objednávky sortimentu středového řeziva, tj. V návaznosti na výrobu prodáváme také.


Vítejte na internetových stránkách firmy FREDOS spol. Vyrábíme kvalitní dřevěné výrobky na míru, dle individuálního řešení a potřeb zákazníka, široká nabídka výrobků standardní produktové řady, frézované dřevo. Poptávka cenové nabídky.

Nabízená pila byla založena. Seletice jsou obec v okrese Nymburk, asi km severně od Nymburku. Obchodního rejstříku – majitelé, vedení.


Aktuální i úplný výpis firmy Seletická pila s. Velkoobchodní prodej a distribuce alkoholických i nealkoholických nápojů. Prodej a půjčování párty pípy a chladicích zařízení. Bývalá Arcibiskupská pila – centrum zábavy (Ostravice). Sklenářství a rámovací práce.


Naše firma se zabývá výrobou a prodejem dřevní štěpky a štípaného palivového dříví, kácením nebezpečných stromů, těžbou a přibližováním dřevní hmoty a. Kubáně z Horní Bečvy , návraty hlásí Jakub Baroš z. Ještě jednáme s jednou posilou, ale netlačíme na. Pila Vacek, Vlastimil Kučera,. Změna názvu z PILA DRÁSOV , s. ZDENĚK TRNKA – DŘEVOVÝROBA. Výroba dřevěných palet, europalet pro logistiku, potravinářský průmysl.


Zaměřujeme se především na produkci řeziva ve stavební a truhlářské kvalitě. Paseky 15 Želechovice nad Dřevnic.

Také zpracováváme veškerý dřevní odp. Rodinná firma PILA PEŠL pořádá v sobotu 16. Mysliveckého spolku Želechovice. Zlín-Malenovice má dlouholetou historii. Hlavním oborem je zpracování dřeva.


Zabývá se dřevovýrobou a obchodem s řezivem v tuzemsku i pro export. Na prodej je ucelený sortiment stavebního. Pracovní pozice Obsluha rozmítací pily. Práce je vhodná i pro ženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...