pondělí 27. srpna 2018

Plochá střešní taška

Nejkvalitnější betonová střešní krytina na trhu. Střešní tašky za SUPER cenu. Famózní záruka let na tyto střešní krytiny. Palety a doprava ZDARMA.


Odolné betonové střešní tašky! Betonová krytina Terran v různých barvách.

Ideální krytina na střechu domu! Nová plochá taška Bergamo bude tak dobou volbou pro moderní střechu. Nabídku pálených střešních krytin naší značky rozšiřuje zcela nová, plochá pálená. Tradiční pálené střešní tašky TONDACH vynikají odolností, vzhledem i možností univerzálního použití jak pro moderní, tak historické objekty.


V případě střešních tašek Rundo antická červená doporučujeme pokládku realizovat z několika palet současně. Solární tašky od společnosti Panotron byly vyvynuty společně s výrobcem Rapperswil Louis Gasser AG. Jejich portfólio tvoří jílové produkty nejvyšší kvality jako jsou střešní tašky, cihly a dlaždice. Moderní střešní taška s univerzálním použitím a vynikající odolností proti všem povětrnostním vlivům.


Moderní vzhle dlouhá životnost, záruka let a léty prověřené vlastnosti pravé pálené tašky Tondach jsou jistotou správné volby.

Střecha Tondach je nejen tradiční, ale hlavně moderní řešení pro váš dům. Každá společnost nabízí své specifické střešní systémy a výhody pro zákazníky. Průkopníky ve výrobě plechových skládaných krytin jsou skandinávské země. Výroba těchto střešních krytin má ve skandinávských zemích 50letou tradici. BRAMAC střešní systémy spol.


Pálená střešní taška je v českých zemích tradiční materiál. Tašky lze povrchově upravovat – dobarvovat, glazovat a podobně. Výrobci ji většinou nabízejí jako kompletní střešní systém včetně střešních doplňků. Benders Carisma - tato plochá krytina je podobná břidlici.


Vytváří jednolitý střešní plášť a výrazně ovlivňuje celistvost a stylovou čistotu stavby. Carisma vložená do útvaru vytváří střešní plášť vaší střechy v podobě živého a napínavého obrazu a má velký význam pro celou optiku vašeho domu. Právě tvar střešní tašky a také po celá staletí oceňované přednosti. Nová barva ploché střešní tašky BERGAMO.


Bergamo plochá keramická dlažba taška je určitě jedním z oblíbených modelů milovníků moderního stylu a moderních projektů. Plechové střešní krytiny Střecha je bezesporu jednou z nejdůležitějších částí každého domu a kvalitní střešní krytiny by v takovém případě měly být samozřejmostí. Tvoří nejen celkový obraz samotné střechy, ale i celého domu a to jistě není zanedbatelné.


Povrch, který dokonale ladí s jednoduchou formou budovy, je určitě plochá střešní taška. Dům stodola, TOP projektů. Jaký by měl být design moderního domu s jednoduchým tvarem?

Výhody střešní krytiny. Nepochybnou výhodou všech plechových krytin (nejen plochých střešních tašek) je jejich lehkost. Kvalitní keramická plochá taška značky CREATON.


Moderní typ pálené střešní krytiny vhodný především pro moderní architekturu. Plochá taška pro moderní architekturu. PLASTOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY. Umělohmotná černá střešní taška ( střešní plochá vlnovka) umožňující prostup stožáru přes střechu. Tato taška je pro stožáry do max.


Termoizolační plastová střešní taška je krytina nové generace s patentovou ochranou v rámci EU. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Především se zajímejte o nosnost svého krovu. Pokud plánujete využít posledních slunečných dnů na přelomu léta a podzimu k opravě, nebo výměně střešní krytiny, pak je pro vás ideální volbou nová plochá betonová taška KMB ROTA od největšího českého výrobce betonové krytiny, vápenopískových a pálených zdicích prvků společnosti KM Beta. Technologie certifikovaná laboratorními a terénními testy.


Existují však i plechové krytiny kvalitní, které mají naopak extrémní životnost – např. O těch ale zajisté nelze uvažovat s omezeným rozpočtem. S omezeným rozpočtem bude nejvhodnější volbou betonová střešní taška , protože je levnější než keramická.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...