čtvrtek 30. srpna 2018

Kontralatě rozměry

Discover Crossout for free. Free UK delivery on orders over £30. Při pokládce podkladní folie je v každém případě nutné použití kontralatě k vytvoření větracího otvoru s požadovaným průměrem. Přiměřené množství vzduchu však závisí na tvaru tašky, sklonu střechy a délce krokve.


Toto ovlivňuje vznikající tlakový rozdíl mezi vstupním bodem (okap) a bodem výstupním (hřeben nebo nároží).

Rozměry větracích otvorů. Kontralatě jsou dřevěné prvky, které se provádějí pod laťováním. Osazují se na krokve tzn. Optimální řešení je řídít se dle montážního předpisu výrobce střešní krytiny, která bude osazena na střeše.


Pákový účinek zavádí do hřebíků připevňujících kontralatě nepříznivý účinek. Horní hrana štítového prkna bude lícovat s horní hranou kontralatí ,. V projektové dokumentaci musí být uvedeny následující základní rozměry : Délka krokve od. Na kontralatě se upevní latě a na ty střešní krytina.

Provádíme tedy pojistnou hydroizolaci, kontralatě a roznášecí latě. Výrobcem doporučený rozměr kontralatí činí x mm. Informace k vlastnostem střešních latí, popis, ceny, rozměry. Střešní latě a kontalatě jsou.


Pokud tu mezeru chcete provětrávat (a to asi chcete, jinak kontralatě nejsou potřeba vůbec), tak by mohl být problém s malou výškou prken. Asi by ale šlo dát vždycky dvě na sebe. Paropropustná fólie se upevňuje na kontralatě , jejichž výška ovlivňuje účinnost odvětrání.


Výšku kontralatí je třeba zvýšit v. Speciální pěnová těsnící páska určená pod kontralatě. Její použití je vhodné pokud není dodržen bezpečný sklon střechy a při nerovném podkladu. Minimální rozměr větrané mezery je u izolované střechy v případě použití latí a kontralatí cm. Teoreticky tedy stačí dvě latě 30xmm. Ideální je však kombinace střešních latí 2x40xmm.


Těsnící páska pod kontralatě. Páska pod kontralatě je určena k utěsňování proděravění střešních membrán sponkami a hřebíky. Zároveň niveluje nerovnosti vzniklé mezi kontralatěmi, střešní membránou a krokvemi.

Latě se však nejčastěji konstrukčně používají pro vytvoření montážních rovin střechy jako závěsné laťování střešních tašek, kontralatě ve svislém směru střechy pro vytvoření větrané mezery pod střešní krytinou i montážní rošty obkladů, podhledů, fasád. Nosnost roštů určují rozměry latí a vzdálenost jednotlivých latí mezi sebou. Guttaband těsnící páska pod kontralatě. Butylkaučuková páska Butyl.


Upřesněte rozměry toho zděného abych zpřesnil rozměry nosníků, protože tam jsou jiné kóty než o čem mluvíte teď, tedy o rozměru m. Musíte si uvědomit, že jedna krokev nese zhruba zátěže střechy ale ten hlavní trám nese zátěže střechy a je mnohem delší. Pro výpočet si můžu stanovit dovolený. Ministerstvo vnitra bylo zřízeno na základě zákona č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...