úterý 3. července 2018

Weber san podhoz

Prohlášení o vlastnostech weber. Požadavky před aplikací. Všeobecné požadavky pro podklad. Původní vlhká omítka se odstraní s přesahem minimálně met.


A absorpce vody W prostupnost vodních pár max. K (tabulková hodnota), trvanlivost min. Pro lepší a pohodlnější aplikaci doporučujeme nanést postřik webersan podhoz.


Tloušťka postřiku je max. Technický list (PDF - MB). Podmínky pro zpracování. Sanační postřik Weber san podhoz je možné vrátit do měsíců bez udání důvodu za předpokladu, že je nepoškozený (např. nebyl otevřen obal, materiál neutrpěl škodu apod.). Při nákupu získáte věrnostní body, které můžete uplatnit při dalším nákupu.


Vzniknuté veľké nerovnosti alebo otvory je potrebné očistiť, následne vyplniť pomocou webersan podhoz alebo vymurovať. Nakoniec je potrebné celú plochu, ktorá má byť ošetrená sanačnou omietkou mechanicky očistiť (napr. oceľovou kefou). Pred aplikáciou podkladového nástreku je nutné plochu navlhčiť čistou vodou. Podhoz pro sanační omítkový systém weber. Podkladový nástrek sa rozmieša v samospádovej.


Suchá omítka směs určená na sanace vlhkého zdiva zatíženého solnými výkvě. Sanační podhoz pod sanační omítky Weber san podhoz WEBER balení 25kg 17Kč. Na vlhké zdivo z různých stavebních materiálů pro vnitřní i vnější použití. Omítku je možné rovněž míchat vrtačkou s nástavcem pomalými otáčkami po dobu.


Jako podhoz pro sanační omítkový systém weber. Vyrábí se v přírodní šedé barvě. Balení: kg papírové pytle. Saint-Gobain Construction Products CZ a. Všechny informace o produktu Sanace Weber. SAN pod sanační omítky kg Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol.


Použití jako podhoz pro sanační omítkový systém weber. Je určena pro ruční zpracování. Skladem − Původně: 1Kč Kč.


Weber san podhoz

Suchá omítková směs určená pro podkladní postřik pod sanační omítky, pro ruční zpracování. Složení Hmota na bázi anorganických pojiv a plniv, modifikujících přísad. Aplikujte do kříže a pokryjte - plochy. Následuje technologická přestávka min.


Po technologické přestávce aplikujeme. Porovnat Potřebuji poradit Doporučit známému Tisknout Přidat k oblíbeným. Použití: Používá se jako podhoz pro sanační omítkový systém weber.


Popis produktu: Suchá minerální maltová směs určená pro použití jako základní porézní omítka v systé- mu sanačních omítek WTA, prášková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...