pondělí 23. července 2018

Signovačka bazar

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ještě signovačka je ruční strojek co vypadá no trošku jako větší mlýnek na maso.


Elektrická signovačka velká – Levý a pravých cho litina, možno na místě odzkoušet, dohoda možná. Inzerce, bazar , inzeráty – Inzerce, bazar , inzeráty.

Predám veľkú klampiarsku signovačku. Vice info na tomto čisle. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Signovačka Bendmak SWM 2Katalog. Kupujte výhodně a levně. Prefesionální lemování a ohýbání okrajů plechu nebude se signovačkou od Tomek Nářadí žádný problém. Vyberte si v této kategorii z manuálních i elektrických signovaček pro nenáročné i vysoce profesionální nasazení.


Inzeráty signovačka inzerceVýroba a prodej klempířských.

Hřídele z kvalitní oceli Posuvný spodní válec Standardně dodávané rolny : Standardní rolny pro průměry. Jo, ta signovačka byla mezi šrotem v kontejneru, tak jsem jí přibalil taky a je plně funkční. Kompletní servis a výroba signovacích rolen na míru. Nutnost samostatního odvozu - SPĚCHÁ. Bodová svářečka BP 200.


Možnost vyzkoušení stroje. V případě doplňujících dotazů k tomuto zboží nás neváhejte kontaktovat: Dotaz: Souhlasím se zpracováním osobních údajů Formulář lze odeslat až po. Bazar online, inzerce zdarma. Typ: prodám Vloženo: 08.


Stavební nářadí a pomůcky - dalších nabídek. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Stroje a mechanizmy, bazar. Neaktivní - expirovaný inzerát.


Prodáme signovačku XB 50. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyl. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii.

Ohýbačky rúrok sú tvarovacie stroje pre ohýbanie plochých, štvorhranných, kruhových a samozrejme rúrkových profilov z rôznych materiálov. Velmi dobrý stav, viz foto. Samotnou signovačku možno zaslat balíkem. Vybavení provozoven, bazar vybavení obchodu, inzerce. Přeskočit na obsah festool festool akce systainer klempířské nářadí olepovačka hran brusivo vzduchové nářadí odsávání pilin.


Elektronářadí Festool, Aku nářadí Festool, vzduchové nářadí, brusivo, kompresory - odsávání pilin. Motorová signovačka BENDMAK SWM 2Speciální víceúčelový tvářecí stroj, který umožňuje hned několik operací - různé druhy vroubkování, stříhání, osazení a ohranění plechu a plechových součástí. Využití a použití signovačka nalezne při zhotovování např. Kovoobraběcí stroje - Křižanov.


Jednoduchá ohýbačka plechu s velmi univerzálním použitím. Lze jej použít v opravárenských, zámečnických, klempířských a jiných řemeslných dílnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...