pondělí 2. července 2018

Prodám kabel cyky 5x4

Prodám cca metrů kabele cyky 5x4. Platné dokud je tu inzerát. Při odběru nad 500m - nižší ceny. Inzerát CYKY 5xkabel v okrese Brno-město, cena 50Kč, od malek.


Možno i jednotlivě po 1m.

Výrobce: PRAKAB Barvy žil: hnědá, černá, šedá, modrá, zeleno-žlutá. Kabel CYKY -J 5x- 17m. Kč nyni 18- za metr prodavam pouze v celku. Měděná plná holá jádra 2. Zasílám za 14- Kč při platbě předem na účet.


Prosím nevolat, pouze sms, či mail ! Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dále nepoužitý kabel cyky 7x5mm² délka 23m. Osobní odběr - pobočka Most v pondělí 11. Hlavní město Praha, cena 10Kč, od zanet6na Sbazar.


Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou. Cena 9€ meter pri odbere celeho mnozstva zlava! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Stačí CYKY 5xpro přívodní kabel od elektroměru k bytové rozvodnici? Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mam aj ine prierezy,ceny dohodou. Pri odbere nad 400m je v cene dovoz v ramci Vychodneho Slovenska priamo na adresu. Pozri aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé izolace a pláště drátů samotných. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte.


Je určená na párání kabelů o průměru od 2mm do 35mm.

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Cyky -J-3x,3x 5x,5x, 5x, 5×6. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. PATEIKTOS KAINOS GALIOJA VILNIAUS parduotuvėje ARBA UŽSAKANT IŠ JOs Prekes siunčiame visoje Lietuvoje, siuntimo kaina nuo 3. Kábel cyky 5x- predaj po 100m. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Učel použitia kábla a technické parametre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...