úterý 17. července 2018

Poklop na studnu plastový cena

AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku.


Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy. Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV.

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyrábíme poklopy plastové na studnu a na skruž.


Naše poklopy mají spoustu výho podívejte se na podrobnosti. Predám nepoužité kanalizačné plastové rúry 1x 4.

Je možné na mieru prispôsobiť priemer a výšku poklopu. Kanálové poklopy sú vhodné ku cestám, chodníkom. Kompozitní poklopy pro náročné.


Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. Budeme se těšit na Vaší návštěvu na prezentaci kompozitnipoklopy. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku.


Termín výroby: 7-dní. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete. Armovaný poklop na studnu.


Povrch je upraven tryskáním, tím získává historizující vzhled. Výroba je možná také v barevném nebo přírodn. V nabídce najdete kanalizační, studniční a kalové poklopy na míru všem projektům.


Poklopy nabízíme ve všech třídách zatížení (A– pochozí, B1– pojezdový osobními auty, D4– pojezdový nákladními auty).

Litinový čtvercový poklop s rámem. Pro použití na zakrytí šachet a vstupních otvorů mimo pojezdové plochy, nebo plochy s pojezdem osobních aut. Polyuretánový poklop Hermelock B125.


Vyhotovený v protišmykovej úprave z polyuretánu, ktorý zaručuje dlhodobú životnosť bez nároku na údržbu. Priemer poklopu je 965mm a presne sedí k skružiam. Vyrobíme vám na míru plastový poklop na šachtu.


Vyvinuli jsme materiál Rovasco, který je pro tyto účely ideální. Lehký, ale zároveň pevný a odolný. Každý je certifikován dle normy ČSN EN 124.


Vnitřní průměr poklopu 6mm vhodny na většinu plastových nádrží. Velkou výhodou je nízká hmotnost, cena a nulová atraktivita pro sběrače kovů. Poklopy mají nosnost až 6kg. PVC poklop máme skladem. Bezpečnostná poistka na ° zabraňuje nechcenému uzavretie poklopu.


Zaistenie poklopu na 1° Pri otvorení poklopu sa nám tento zaistí na 1°, kde bezpečne stojí. Tento systém umožňuje jednoduchú údržbu amanipulaci pri krátkodobom otvorení poklopu. Ak chceme poklop vyňať zrámu, musíme ho otvoriť na ° a vyzdvihnúť. Poklopy jsou opatřeny z zámkem.


Hmotnost 100cm poklopu 1kg. Výška obvodové hrany: 50. A5-H80MM - s krytom na zámok, s komínom a so sieťkou proti hmyzu, s tesnením, pozinkovaný, výška rámu mm Materiál poklopu: oceľ. Plastovy poklop je nepochozí, vyrobený.


Chcem na zahrade kopat studnu , ale cena tych betonovych je dos vysoka, ale to. Já bych rozhodně do plastových skruží nešel, i kdyby vyšly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...