pondělí 30. července 2018

Nepromokavý zip galanterie

Free Delivery on Eligible Orders! Přední nepromokavý zip jsem také překryla „ozdobou“ z metru. Háčkovaný polštářek modrý – zip , lze prát na malé otáčky!


Háčkujeme na přání – doba dodání u zboží na zakázku cca 2- týdnů,. Prodám – galanterie zip nedělitelný 6mm délka 16cm, lokalita Ostrava. Zimní nepromokavá bunda LIBRA modrá, s odepínatelnými rukávy. Moderní e shop s textilní.


Osobně se mi to tak moc lesklé nezdá. Ale bohužel jsem žádný jiný pro srovnání neviděla. Nepromokavý zip od výrobce YKK vhodný do nepromokavých materiálů, pláštěnek apod. Zip má na vrchní straně zátěr, který nepropustí vodu.


Polyesterové nitě Lurexové nitě. Ostatní krejčovské potřeby. Ozdobné pásky, aplikace. Atlasové stuhy Lurexové stuhy Sat�.


Batoh je nepromokavý , můžete ho využít jak na nákupy, tak při cestování. Má praktické poutko na pověšení a nastavitelné popruhy. Na přední straně je kapsa, která se dá uzavřít na zip.


Tato kapsa také slouží jako pouzdro při skládání samotného batohu. Hlavní kapsa je prostorná a zapíná se na zip. Precizně zpracované japonské zipy (zdrhovadla) YKK jsou ve světe pojmem. Každoročně se vyrobí dva miliony kilometrů YKK zipů! Doposud jste mohli YKK zipy vidět na kvalitním oblečení a zvazadlech, nyní si můžete všít ten nejkvalitnější zip i do vámi ušitého oblečení.


Troufáme si říci, že jsme největší velkoobchodní i maloobchodní obchod s textilní galanterií. Sortimentu textilní galanterie se věnujeme více než dvacet let a naše nabídka pokrývá sortiment v celé její šíři. Knoflíky, nitě, prýmky, gumy, zipy nebo mašle, zboží běžné i výjimečné.


Vybírejte ze širokého sortimentu galanterie na jednom místě. Ostaní galanterie průchodky Nejprodávanější. Dobrý den, zajímalo by mě, zda je zip velmi lesklý nebo spíše matný.


Potřebovala bych, aby byl kompatibilní se zipem, který mám na bundě. V galanterii jsem sehnala pouze nepromokavý matný zip a ten mi tam nesedí, na bundě mám ten velmi lesklý. Zip protisměrný kostěný - černá (1cm)Barva: černáDélka: 1cmTyp: Zip protisměrný kostěný Zip je oboustranně dělitelný. Kostěný protisměrný zip 1cm.


Autorské vzory látek, potisk látek na míru. Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Z naší široké nabídky si vybere každý – návrhář ,. Velký výběr, kvalitní, levné poštovné, rychlé dodání, Zip kostěný, mosazný, dělitelná, voděodolný.


TEXTILNÍ GALANTERIE MAXIMÁLNÍ NABÍDKA. Jsme tady pro vás jak na chatu tak na e-mailu. Budete-li mít nějaký dotaz, rádi ho zodpovíme. Produkty do této kategorie odebíráme hlavně od Stoklasy.


Vítáme Vás v našem e-shopu! Textilní galanterie u nás levně! Nabízíme Vám široký sortiment látek a doplňků. V nabídce naleznete látky-metráž, které můžete využít pro výrobu oděvů či pro patchwork.


Lehký a spolehlivý zip zejména na oblečení. Není sice zcela nepromokavý , ale polyesterová stuha vodu nenasákne a kapky deště po ní stečou. Stoklasa textilní galanterie s. Skládací řezací podložka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...