středa 4. července 2018

Lodín ubytování

Možnost ubytování do chatek od hodin. Rekreanti mohou parkovat přímo u chaty. Povlečení dostanete na recepci. Pro soukromé stanování neprovádíme rezervace.


Informace o počtu volných míst Vám rádi poskytneme na recepci.

Nabízíme Vám ubytování NA NÁVSI. Objekt se nachází přímo v centru malebné vesničky, takže nás snadno najdete a nepřehlédnete :-) Obec Lodín se nachází km od města Nechanice. Koupaliště Lodín nabízí návštěvníkům tři bazény - dětské brouzdaliště s malou skluzavkou a sprchou, velký bazén rozdělený na tři různé hluboké části a dojezdový bazén pro velkou dvouproudovou skluzavku a tobogán. Voda je ohřívaná pomocí solárního systému. Součástí velkého bazénu jsou také.


Hotely a ubytování Lodín. Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen, klikněte zde.

Všechny ceny najdete v ceníku. The room was very quirky, we loved being able to control everything with the iPad from the tv, to the blinds to changing the lights to suit our mood. Pohyby UK jsou pro Čechy a Slováky ve Velké Británii, Anglii UK. Garance stejné nebo nižší ceny.


Ubytování v ubytovacím zařízení (Price list for the cabins). Lodín - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Vyberte si z největší nabídky ubytováni. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 5Kč za osobu a noc. So - Ne: – hod Město, lokalita, penzion. O nás Kontakt Ceník Stravování Fotogalerie Tipy na výlety.


Návštěvní řád koupaliště Lodín. Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my, a to pro možnost vám odpovědět. Chata Rozběřice - Všestary - Hradec Králové Rozběřice 5 Všestary mapa 10.


Doufám, že se Vám naše stránky budou líbit natolik, že budete mít zájem svou dovolenou strávit právě u nás v Lodíně.

Rezervujte si svůj pobyt včas. Snažíte se najít ubytování Lodín ? Vemte v úvahu tady tu příjemnou nabídku nemovitostí. Najděte si zajímavou nabídku realitních lahůdek z zcela jistě desítky populárních druhů realit ubytování Lodín.


Provoz: léto, zima, víkendové pobyty. Chalupa k pronájmu: kapacita až osob - ložnice. Slovensko Česká republika Můj výber (0) Přihlaste se Přidejte si ubytování Slovensko Česká republika T. Hledáte Chaty a chalupy Koupaliště Lodín ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...