čtvrtek 5. července 2018

Bazoš kamenná koryta

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dobrý den, nabízím k prodeji pro zahradnický rustikální projekt či jako sběratelský artefakt historická tesaná kamenná koryta , jsou ve velmi pěkném stavu.

Tvoří to teď jeden kus. Ve sloupku je mosazný kohoutek, kde má zezadu přípojku pro vodu. V korytu je vyvrtán otvor pro odtok vody. Preferuji osobní převzetí, ale po dohodě mohu i dovést.


Ceny od cca 100kč do 950kc. Nebojte se napsat nebo zavolat. Kašna je spojena ze starého, kamenného koryta a starého kamenného sloupku.

Kategorie Koupelny - bazar. Free Shipping Available. Kamenná koryta ,prodám ihne koryta jsou stará vybouraná s konské maštale. Dom a záhrada - Kora kamenna bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Služby - Kamenna kora inzercia. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


REKLAMA Various 1Let Poncar-vacek-vejvoda REKLAMA. Typ: prodám Vloženo: 04. Prodám ručně vysekávaná kamenná koryta. Dvě dlouhé (kolem 2m) a jedno malé.


Prohlédněte si aktuální inzeráty kamenná koryta. U nás najdete, co potřebujete.

Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. NÁDRŽE, KORYTA , KAŠNY. Kamenná mramorová napáječka ze stájí, většinou koňských, je oválného půdorysného tvaru. Přírodní kamenná koryta jsou vyrobená z vápence.


Nabízíme Vám k prodeji kamenná koryta , která jsou vhodná jako dekorace zahrady například k osazení různými rostlinami, nebo k napájení zvířat. Zvířata - Kameninova koryta inzerce. Ostatné - Koryto bazár. Vyberajte z inzerátov. Stará kamenná koryta , kamenné koryto, žlab - 1. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.


Koupím starou kamennou a piskovcovou dlažbu-zápraží, kamenná koryta , stirky, slo - Bazarbox. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...