pondělí 4. června 2018

Vzduchovka set

Vzduchovky v setu Vzduchovky v setu. Prodáváme zvýhodněné sety vzduchovek s optikou, terči, diabolkami, lapačem, bombičkami s plynem event. V této sekci naleznete zvýhodněné sety pro kompletní střelbu z Vaší vzduchovky. Většina setů se skládá ze samotné zbraně, několik papírových terčů, krabičkou střeliva a základní optikou 4x2 nebo v případě nedostupnosti 4x15.


Zvýhodněné sety: vzduchovka , optika, diabolky, terče, lapače a jiné potřeby pro střelbu ze vzduchovky. Největší zastoupení na našem trhu má Turecká společnost Hatsan , která jako jedna z mála nabízí systém GAS PÍST. Mezi další kvalitní sortiment patří také vzduchovky Gamo od španělského výrobce.


Skladem ks, zítra 12. SET SET Hatsan s puškohladom Raven 4xAO SIR Mil-Dot. Aby si každý přišel na své, nabízíme ji ve dvou variantách i mm viz. Po zmáčknutí spouště se pružina uvolní, tlačí na píst, který stlačí vzduch ve válci a vzniklý tlak se postupně přepustí do hlavně, v níž je náboj (diabolka), který se tímto uvede v pohyb. WRH Gamo a zásobníkem na ran je inovativní zbraň co Vám přinese potěšení ze střelby.


Vzduchovka set

Tento kolimátor patří mezi top produkty. Výhodný set vzduchovky Gamo Quiet Cat Tichá kočka v ráži 5mm s diabolkami a. Jediná vzduchová puška s klasickou. DAJE VÝROBCE: POPIS: kalibr : mm.


Ergonomická polymerová pažba se zdrsněnými plochami pro stabilnější úchop je zakončená masivní botkou pro tlumení zpětných rázů při výstřelu ze vzduchovky. Navíc je v balení krabička diabolek Gamo. Možnosť streľby s jednoranovou redukciou alebo s viacranovým zásobníkom.


Vzduchovka set

Ergonomická dřevěna pažba se zdrsněnými plochami pro stabilnější úchop je zakončená masivní botkou pro tlumení zpětných rázů při výstřelu ze vzduchovky. Popis: Striker AR - zalamovacia vzduchovka , kal. SET Značka Ekol Turecké firmy Voltran je proslavená výrobou expanzních zbraní. V naší nabídce jsou nyní zařazené také jejich vzduchovky.


Výhodou je set , který naučí jak zacházet se zbraní. Zajímavostí je nový design pušky. Díky IGT mechanismu se zbraň pří výstřelu méně klepe udržuje konstatní výkon a je méně hlučná oproti klasickým pružinovým modelům. Dvojnožka je dvoudílná, každá noha se uchycuje zvlášť, a nohy jsou výškově stavitelné.


Vzduchovka set

Bje výkonná pružinová vzduchovka vhodná pro úplné začátečníky i středně pokročilé střelce. Set vzduchovka Gamo Whisper ráže 5mm, terče, diabolky a puškohled. Slavia 6a Slavia 6- nejpopulárnější vzduchovka u nás. Má celou řadu výhod: jednoduchá, spolehlivá, přesná, ne drahá (byla) a velmi kvalitní (byla). Přidejte k tomu přístupnost náhradních dílů a je z toho výborná vzduchovka pro střelbu pro začátečníky.


Ale zkusíme vylepšit staré verze. ZBRANĚ - MUNICE, Army-Věci. Zvýhodnený set obsahujúci PCP vetrovku Hatsan Flash, pumpu Hatsan, optiku 3-9×3 puzdro na pušku a krabičku diaboliek. Quiet Cat set - vzduchovka - vzduchová puška Tichá kočka výhodný set vzduchovky Gamo Quiet Cat v ráži mm, s balení, terčů, diabolkami a puškohledem 3-9x40.


Nevhodný dárek, SET vzduchovka ,puškohled Walther 3-9x4plast. Gamo patří mezi velice kvalitní výrobce vzduchových zbraní. Zde se nacházíte: Heureka.


Vyhledávání vzduchovka 4. Nalezené kategorie (14) Airsoftové zbraně , Brusky , Zahradní hadice , Příslušenství k RC modelům , Brzdové a spojkové hadice , Vidlice , Dětské zbraně , Čelovky , Sponkovačky a nastřelovačky , Ložiska kol , Malířské nářadí a doplňky , Měřiče teploty a vlhkosti , Příslušenství k vrtačkám. SWA (Shock Wave Absorber) pre tlmenie spätných rázov pri výstrele s možnosťou výmen. Gamo Hunter Maxxim je zlamovací vzduchovka využívající IGT systém namísto klasické pružiny.


Jde o jeden z nejhezčích kousků tohoto španělského výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...