pondělí 4. června 2018

Ochranné sklo iphone 6 datart

Chcete, aby si váš telefon zachoval svůj svěží vzhled co nejdéle? To nabízí nadstandardní ochranu v podobě vysoké tvrdosti 9H a různých volitelných vlastností. Sklo obrazovku výborne chráni a pri možnom páde zabráni rozbitiu displeja. Vážení zákazníci, od 14. Tvrdené sklo je tá najkvalitnejšia možná ochrana pre Váš displej.


Na rozdiel od fólie je sklo tvrdšie, odolnejšie a lepšie chráni Váš displej. Ochranné tvrzené sklo SWISSTEN. Vysoce odolné ochranné sklo , které kryje skutečně celý displej a spolehlivě ho chrání před nárazy a poškrábáním. Spravidla tvrdené sklá dosahujú tvrdosti 9H a 10H a delia sa podľa zafarbenia a zakrivenia okrajov, označovaných ako 2 5 3 4D a 5D.


Sklá sú prispôsobené jednotlivým modelom na mieru, čím je zaručená maximálna kompatibilita a po inštalácii sú takmer neviditeľné. Stvořený ze skla Dosud nejodolnější sklo na smartphonu, vepředu i vzadu. V žádném případě nedoporučuji nechat si lepit sklo v Datartu apod. Práčka – upratovanie Datart v akcii. Mám na ňom nalepené aj ochranné sklo , telefón funguje na 1. Vybranému filtru a regiónu nevyhovuje žiadna predajňa.


Dopřejte svému mobilnímu telefonu ochranu, jakou si zaslouží. Od 6korun doprava ZDARMA. Tvrzená skla doručujeme do hodin. Nalepení skel na naší prodejně také zdarma.


Sklo je vysoce citlivé na dotyk a disponuje oleofóbní vrstvou proti vzniku otisků prstů. To vše navíc bez negativního vlivu na citlivost displeje. U každého ochranného skla najdete článek, jak sklo správně nalepit, aby byl výsledek co nejlepší. Spokojenost zákazníku na místě. KasaPOINT – Datart , Praha - Vysočany.


Unipha ochranné sklo 2. Kryty s potlačou (vlastnou fotkou), držiaky do auta, autonabíjačky a iné príslušenstvo pre mobilné telefóny a tablety. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Všechna skla máme skladem. Doručujeme do hodin.


Temperované ochranné sklo PanzerGlass s bílým okrajem má tloušťku mm a vyniká dlouhou životností, nadstandardním zpracováním i vysokou reaktivností na dotyk. Navíc se snadno instaluje. Pravidla Cookie Naše webové stránky používají soubory cookie. Zde se nacházíte: Heureka.


Veškeré informace o produktu. Zpravidla tvrzená skla dosahují tvrdosti 9H a 10H a dělí se dle zabarvení a zakřivení okrajů, označovaných jako 2 5 3 4D a 5D. Skla jsou uzpůsobena jednotlivým modelům na míru, čímž je zaručena maximální kompatibilita a po instalaci jsou téměř neviditelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...