úterý 19. června 2018

Lexus nx recenze

Hodnoty průměrného jsou pak 4. V nabídce je pro toto designově velmi výrazné SUV dosud jediná motorizace - hybridní verze se čtyřválcem a elektromotorem. The technology in the car seamlessly selects the best power source (petrol or electric mode) based on your driving without you having to do anything. The hybrid system cleverly charges the. It scores well for safety too. But it’s not all that practical and no great shakes to drive either.


Lexus RX 4- jaký je po 1tis. A hybrid version we tested dispatched the 0-60mph sprint in 9. Ten však změnil jen drobnosti, které popisujeme v testu, protože se ale v mnohém nezměnil, v recenzi odkazujeme na i test modelu před modernizací. Indemnities may be required. Other finance offers are available but cannot be used in. Finance subject to status to over 18s.


Je ideálním společníkem na dlouhé cesty po dálnici, a to i díky adaptivnímu asistentovi a bezpečnostnímu paketu. Jezdit se sním dá i po městě, relativně snadno auto zaparkujete. Samozřejmostí je použití parkovacích čidel a kamery, respektive v tomto případě hned několika kamer, který získají nejen přímý záběr scény za vozidlem, ale také před vozidlem, ba dokonce 360stupňový panoramatický záběr pro opravdu nejpřehlednější a nejjednodušší. We tell you what you need to know before you buy. Sitting a rung below the BMW X5-rivalling RX, the NX has been.


Without its mirrors, the NX stands 73. As with the hybrid model, performance is limited by a disappointing gearbox, but otherwise the NX remains a. Jako první byl uveden hybri nyní přišla na řadu další verze s přeplňovaným benzínovým motorem. Přeplňování se u asijských značek moc nenosí, zatímco evropské automobilky turbodmychadly. Kč Reálná podoba Lexusu NX se nám představila na začátku letošního roku.


Skoro půl roku na to přichází také český ceník. Alternative premium-brand appeal will play a part in the argument for convinced NX customers, as will the promise of excellent customer service from the. NX se zdatně popasovalo s kdejakou nástrahou českých silnic. Stačí si s nastavením dát záležet.


Podvozek je naladěný na citelně měkčí notu, než hybridní 300h, ale to není důvod k obavám. From a six-speed sequential-shift automatic Electronically Controlled Transmission with intelligence (ECT-i) to its highly efficient NX Hybri view all the technical NX specifications. Agresivně ztvárněná příď, to patří k současnosti japonské luxusní značky. Upoutá bezesporu na první pohle je pak na každém, zda mu padne do oka, či nikoliv. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Zjistíte, jaká je reálná spotřeba a řadu dalších cenných informací. Zaujme ostře řezaním až agresivní designem, luxusním interiérem, skvělím hybridním systémem, jízdními vlastnostmi, a slušným motorem. Co nepotěší je nelogické a otravné ovládání infotainmentu, které je neduh každého moderního Lexusu. Německa auto kelly nahradní díly auto recenze auto s automatem. Five trim levels are available, from the entry-level S that comes with a range of standard features, through the SE and Luxury models, the driver-focused F SPORT and the range-topping Premier version.


Check specs, prices, performance and compare with similar cars. But despite some welcome tweaks,. Existuje však ještě alternativa v podobě Lexusu NX.


A jak se v tomto testu dočtete , NX není auto pouze pro ty, kteří se chtějí za. At Edmunds we drive every car we review. The ‘Crafted’ name is reserved for a special edition of the mid-size five-seat SUV, and comes with a bunch of extras.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...