středa 6. června 2018

Hliníkové zimní zahrady

Alusystems - hliníkové zimní zahrady. Naše společnost ALUSYSTEMS. Základním prvkem jsou hliníkové profily s přerušeným tepelným mostem a technicky propracované izolační zasklení.


Vítanou předností je možnost využití ohýbaného skla. Originální vlastností je nosná konstrukce z přírodního vrstveného dřeva v interiéru.

HLINÍKOVÉ ZIMNÍ ZAHRADY CLASSIC. Zimní zahrady s přerušeným tepelným mostem na celoroční užívání. Previous Next Dodáváme také lehké hliníkové posuvné stěny na základně spolupráce s firmou ALUMISTR SE, které v kombinaci se střešním systémem Synseal, tvoří účelně a cenově výhodně uzavřený prostor s komfortní možností otevření celého prostoru v letních dnech. Konstrukce celého systému zimní zahrady je bezúdržbová, protože pro její sestavení jsou použity pouze hliníkové profily a zasklívací materiály dle Vašeho výběru.


Pokud netrváte na celoročním využití zimní zahrady s planovaným permanentním vytápěním v zimních měsících je toto ideální volba pro Vás. V první řadě se soustředíme na vlastní výrobu hliníkových produktů, které jsme schopni vytvořit zcela na míru požadavkům klienta. Naší nabídku si můžete prohlédnout v největších showroomech svého druhu, které se nachází blízko Prahy a Brna.

U zimní zahrady jde cenu přizpůsobit vašemu rozpočtu. Našim klientům vycházíme vstříc a snažíme se vždy najít to nejvhodnější řešení. Pro naši firmu to nebude žádný problém.


Rádi vám ji postavíme na klíč. Jsou sice dražší než například plastové, ale jsou současně nejlepší. Hliníkové zimní zahrady vyrábíme, proto je plně přizpůsobíme vašim možnostem a požadavkům.


Levné stavebnicové zimní zahrady poskytují především v letních měsících ideální místo k relaxaci. Zimní období či letní nepříznivé počasí už vám nezabrání v klidu relaxovat na terase, pokud si pořídíte stylovou zimní zahradu. Provedení hliníkové zimní zahrady. Díky jejich vybudování. ALcentrum nabízí na výběr ze dvou provedení hliníkových profilů - zimní zahrady PROFI, které představují vynikající poměr ceny a kvality, a luxusní zimní zahrady DELUXE, které lze vyrobit v jakékoliv barvě dle vzorníku RAL.


Hliníkové pergoly a zimní zahravy ve skvělé kvalitě za nejnižší ceny! Cenová nabídka do hod. NOVÝ PROSTOR PRO RELAX A ZÁBAVU, VÍCE KOMFORTU A POHODLÍ.


Nejdůležitější částí hliníkové zimní zahrady je okap v přední části, který má rozměr 1x 1mm a může být dodát v provedení Flat (rovný), Round (kulatý) nebo Rustical (rustikální - ozdobný).

Jsou ideálním spojením obytného prostoru se zahradou nebo jako kryté vstupní prostory před vchodové dveře. Cena zimní zahrady závisí především na tom, jestli se jedná o typizované - a tedy levné zimní zahrady - anebo řešení na míru, u kterého je cena individuální a záleží na složitosti, dispozicích návrhu a jeho vyhotovení jako např. Hliníkové konstrukce jsou samonosné, a tak i na velkou zimní zahradu vystačí poměrně tenká konstrukce. Skvěle se hodí do vlhkého prostředí, kde pěstujete hodně květin. Abychom snížili náklady na pořízení zimní zahrady , hliníkové profily můžete kombinovat se dřevem i plastem (hliník pro konstrukci střechy, dřevo či plast pro obvodové stěny).


Chráněni před nepříznivými vlivy počasí, zde můžeme v klidu odpočívat, věnovat se svým koníčkům nebo třeba i pracovat, případně sportovat. Montáž hliníkové zimní zahrady s přerušeným tepelným mostem pro celoroční využití. Vyrobeno z německého systému TS-aluminium - výrobce a dodavatel montáže ALUSYSTEMS.


Hliníkové altány, zimní zahrady a pergoly jsou skvělým řešením, ze kterého se budete těšit v každém ročním období. Zimní hliníkové zahrady jsou nádherné a elegantní prvky, které prozáří každý dům. Přejete si otevírání zimní zahrady posuvné, otevíratelné, odsuvné? Specialista na výrobu a montáž: zimní zahrady hliníkové a dřevohliníkové posuvné dveře, výsuvná okna, hliníková okna dveře, fasády, posuvné střechy.


V této době, kdy hliník doslova vytlačil plast. Umíme postavit i velmi levné zimní zahrady na míru při zachování nejvyšší kvality. Zašlete nám rozměry, naceníme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...