pátek 15. června 2018

Dřevěné okenice bazar

Cena dohodou, nabídněte. Rozměr velkých okenic je cca 47x89cm. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám dřevěné borovicové okenice k pevnému upevnění. Měl jsem je v pergole,jako zastínění. Dřevěné zrcadlo okenice s poličkou.


Masivní dřevěná okenice ve vintage stylu , pro další dekorace a vaše výstavky. Kategorie Okna - bazar. Popis: rozměry metru x cm.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dom a záhrada - Drevene okenice bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sortiment s rychlým dodání! Vybírejte z inzerátů. Ostatní - Trakar bazar.


Vhodné k zabezpečení chaty, verandy atd. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Bytelné dřevěné okenice kdysi chránily obyvatele domu před nebezpečnými nájezdy lapků.


Postupem času se malované okenice objevily v drsném prostředí hor na selských staveních a jejich charakteristická ochranná funkce se změnila na čistě účelovou – zateplení sednice v zimě. Posuvné dveře: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pokračovat bez přihlášení.


Reality - Okenice drevene inzercia. Bazár pre drevene okenice nájdete u nás na Inzercia. Vyberajte z inzerátov. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte drevene okenice , viac nemusíte.


Online bazár a inzercia zdarma. Prozkoumejte nástěnku okenice uživatele ivanaperoutkova, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí. Podívejte se na další nápady na téma Okenice , Okna a Domy. Historická dřevěná okenice č. Pěkná, zachovalá, vhodná pro renovaci nebo jako dekorace. Za příplatek můžeme okenici opískovat.


Platba a doprava dle dohody s kupujícím. Okno s rámem z hliníku, rozměry 780x5mm, šířka rámu 55mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...