pátek 8. června 2018

Bauhaus ruční nářadí

Na naše služby, veškeré elektrické ruční nářadí a stroje poskytujeme 5letou záruku. A sázíme na garanci nejnižší ceny! Ten kdo pracuje se dřevem, potřebuje spolehlivé nářadí. Pro rychlé a přesné dělení, omítání a na milimetry přesné přiřezávání dřevěných desek nebo desek z dalších dřevěných materiálů je ruční okružní pila ideální pracovní nástroj.


Při nákupu pamatujte ale i na vybavení! Pomocí vodicího nebo pilového.

Zahradní nářadí je pro zahradníky nepostradatelnou součástí. Podívejte se, jak správně používat zahradnické nůžky, nůžky na stříhání větví a stromů, rýče nebo jak správně ošetřovat půdu a trávník. Jaké ruční nářadí a pomůcky se doma mohou hodit? Spoustu činností, které musíme doma udělat, mohou být provedené jen pomocí speciálních nástrojů.


Bez správného klíče nedotáhneme matici pod koupelnovým kohoutkem , bez vhodného válečku nenatřeme stěny, zprůchodnění ucpaného WC odpadu bude složité bez gumového zvonu. U nás v BAUHAUS jsou k dostání i kompletně vybavené kufry na nářadí. Pro nejčastější práce v domácnosti existují kufry se základním vybavením.


Zde jsou v kufru z hliníku umístěny mimo jiné kleště, křížový a plochý šroubovák, pilka na kov, sada očkových a vidlicových klíčů, sada bitů, sada vrtáků, ráčna a výměnné oříšky, kladivo, měřicí pásmo atd.

Truhlářská ruční pila je klasická pila pro truhláře. K nejznámějším druhům pil pro domácí kutily patří ale pila ocaska. Rámová pila, do které lze upínat různé pilové listy, se používá na. Nářadí představuje základní vybavení domácnosti, dílny či garáže, bez kterého se neobejde žádný profesionál ani domácí kutil. V naší nabídce najdete jak klasické ruční , tak i elektrické nářadí různých značek renomovaných výrobců a samozřejmě také bohatý výběr příslušenství.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas. Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS , kde si potřebné věci můžete půjčit za výhodné ceny. Bauhaus záruka na elektrické ruční nářadí a stroje. Poskytujeme 5-ročnú záruku na naše služby, všetky elektrické ručné náradie a stroje.


Aktuální akční leták a katalog Hornbach Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Baumaxy půjčují vrtačky, pilky, brusky a podobné ruční nářadí ve všech. V boxu, nebo kufru na nářadí však musí být místo pro hmoždinky, hřebíky a kotvy. To vše naleznete v kategorii Ostatní ruční nářadí. Kromě toho nabízíme i bohatou sadu elektrického nářadí , které obohatí vaši domácí dílnu.


Jak už název napovídá, obchod je zaměřen na prodej ručního nářadí značky BAHCO. Veškerý sortiment je vyráběn ve vlastních většinou evropských závodech firmy SNA Europe. Už hledat nemusíte, ruční nářadí nakupujte na našem e-shopu Shop-naradi.

Pily a pilníky (201) Sekery a kladiva (141) Klíče a stahováky (334) Klešt ě (200) Sady nářadí (25) Kufříky na nářadí (113) Maziva (28) Nože a nůžky (85) Hoblíky a dláta (60) Páčidla a seká. V řady aku nářadí Festool, dostanete k novému nářadí akumulátor. Akce a slevy přednostn�.


Prodej ručního nářadí bereme vážně, nabízíme tu nejvyšší kvalitu a přinášíme ji do dílen profesionálním řemeslníkům i hobby kutilům. Ruční nářadí představuje základ každé dílny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...