pondělí 28. května 2018

Bochemit cena 5 l

Bochemit cena 5 l

Pred ošetrením je najprv nutné odstrániť z povrchu dreva zvyšky kôry, starých náterov a nečistôt. Po ošetření dřevěný materiál splňuje požadavky třídy B-s dreakce na oheň dle ČSN EN. Cena (€) Od: Do: Zoradiť podľa.


K ochraně dřeva v interiéru (střešní konstrukce, podlahy) i exteriéru (střešní podbití, pergoly, ploty). Bochemit Olej ESTETIK DEKORATÍVNY A KRYCÍ. Tento ochranný přípravek je určený zejména pro profesionální použití, ale vzhledem k jeho snadné aplikaci ho může používat i široká veřejnost. Určený pro dřevo jak v interiéru, tak v exteriéru, ve tří. Na povrchu ošetreného dreva netvorí vrstvu a je bez zápachu.


Použitie: Na sanáciu reziva, krovov a ďalšieho stavebného dreva napadnutého drevokazným hmyzom (napr. tesárik, červotoč) a následnou impregnáciou dreva proti plesni, drevokazným hubám a drevo­kaznému. DPH : 3EUR : naša cena s DPH ( ):. K zakoupení v prodejně Dřevoobchod. Běžná cena : 29Kč bez DPH.


Ak máte už napadnuté drevo. Extra a řada Deron (Profi, Plus ), může dojít k vyluhování účinné látky na ochranu. BOCHEMIT PLUS 1KG (BOCHEMIEFUNG). Vzhledem k obsaženým účinným látkám bude cena za nové.


Slouží k ochraně dřeva před UV zářením a před pronikáním vody. Transport gratuit in Romania. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Přípravek určený ke snížení reakce dřeva na oheň, který zároveň působí preventivně proti dřevokazným houbám, hmyzu.


Bochemit cena 5 l

Pro povrchovou impregnaci dřeva, krovů a dalších dřevěných stavebních prvků při stavbách a rekonstrukcích. Prípravok určený na likvidáciu drevokazného hmyzu v napadnutom dreve. V súvislosti s nariadením vlády, ostáva náš e-shop v plnej prevádzke. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Lacuri pe site. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Chráni drevo pred drevokaznými hubami (vrátane drevomorky domácej), plesniam a drevokaznému hmyzu. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena.


Bochemit cena 5 l

Vhodný také pro rychlé a jednoduché oživení a zesvětlení zašedlého dřeva a dřevěných prvků. Kg LEI Fără TVA: LEI Desinfectant pentru diferite suprafete, cu puternic efect de combatere al CORONAVIRUS SARS CoV-2. Doba použitelnosti: měsíců. Kvapalný širokospektrálny fungicidný a insekcitídny vodou rieditelný koncentrát, pre dlhodobú preventívnu ochranu dreva v interiéroch a exteriéroch proti plesniam, drevokazným hubám a drevokaznému hmyzu.


Výrobek po aplikaci vsakuje do dřeva, na povrchu ošetřeného dřeva netvoří vrstvu, ošetřené. Vhodný tiež ako preventívna ochrana muriva proti plesniam. Fixační malty a příslušenství. Při nákupu získáte body do věrnostního programu Pestré odměny. Mazda CX-on-the-road prices RRP from £20and rises to around £306 depending on the version.


How much mpg does the Mazda CX-get?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...