pátek 23. března 2018

Krispol vrata

Tvar horního oblouku byl navržen tak, aby optimálně přitlačoval horní panel vrat k nadpraží. Výběr typu sekčních vrat závisí na jejich určení a místě, ve kterém mají být namontovány. Sekční vrata z oceli nebo hliníku. Rolety Zajistěte si pohodlí a bezpečnost s roletami firmy KRISPOL.


V nabídce rolet se můžete setkat s návrhy pro ka�.

Somfy dodává motory pro garážová vrata s plnou 5letou zárukou a to včetně řemenové dráhy a dodaných ovladačů! Pro vrata Krispol volíme tyto pohony pro letité velmi dobré zkušenosti s touto světově známou značkou, ale také pro unikátní systém chytrého řízení domu právě od Somfy (Tahoma nebo Connexsoon). PL: Instrukcja montażu bramy garażowej z prowadzeniem L (K2R L) DE: Montageanleitung Sektionalgaragentore L-Führung (K2R L) EN: Installation instruction sect. Sorry, there are no posts to display.


Nabídka společnosti Krispol zahrnuje rolovací vrata vyrobená z oceli nebo hliníku. Rolovací vrata – ocelová a hliníková. Zateplená vrata , která představují nezbytné vybavení v místech, kde je důležitá tepelná stabilita, jsou vyrobena z profilů vyplněných polyuretanovou pěnou a jsou utěsněna po celém svém obvodu.

Různorodost nabízených druhů. Vám představujeme nabídku garážových vrat VENTE KRFS 6. Proto jsme se snažili, aby nejlépe izolovaná vrata značky KRISPOL. Nabízíme k prodeji zánovní zateplená sekční vrata KRISPOL s bočním pohonem MFZ a. Detektor se sproži v trenutku, ko poskušate odpreti vrata – če se premaknejo za vsaj 0. Pomembna prednost detektorjev gibanja je, da Vas obvestijo po tem, ko kdo poskuša nasilno vstopiti v Vaš dom. Dvojkřídlé garážová vrata Krispol Hliníkové boční dveře se nejčastěji používají jako pohodlný, přídavný vstup do garáže vybavené sekčními nebo válečkovými dveřmi. Sekcijska vrata KRISPOL so sestavljena iz 40mm debelih plošč, polnjenih s poliuretansko peno.


Zatesnjena so po celotnem obsegu in med posameznimi ploščami. Oblika zgornjega loka je oblikovana tako, da pritisne zgornjo ploščo vrat neposredno ob vratno preklado. V krilih vrat so plošče, izolirane s poliuretansko peno.


Plošče so lahko debele do 60mm, kar je unikatna rešitev energijsko varčnih vrat KRISPOL. So edina vrata na tržišču z debelino plošč 60mm za celotno višino in se odrežejo odlično tudi na pasivnih hišah. Oblikujte vhodna vrata , garažna vrata , okna in senčila, ki se popolnoma ujemajo z vašim objektom.


Oglejte si našo galerijo in poiščite ideje za izpopolnitev vašega doma. Jedná se o pohodlné řešení pro dvoupolohové garáže nebo místní parkoviště.

Garážová vrata Krispol. Existuje snadný způsob, jak nastavit přístup k bráně nebo bráně pro větší skupinu uživatelů prostřednictvím e-mailu nebo SMS. Průmyslová sekční vrata Krispol vyrábíme ve dvou typech podle jejich určení a místa, ve kterém mají být namontována. KIS s úzkým prolisem je oblíbenou volbou pro průmyslové prostory - výrobní a skladovací haly. Dálkový ovládač na vrata Krispol NAD.


Automatická vrata pro vás také vybavíme fotobuňkami, které znemožňují jejich zavření, pokud v průjezdovém otvoru narazí na překážku. Díky konstrukčnímu řešení rolovacích vrat získáte pod stropem garáže maximum volného prostoru. Tento fakt oceníte především u nestandardních.


V oblasti garážových vrat jsme autorizovaným partnerem společností OLYMPS-DOOR, KRISPOL a WISNIOWSKI. Vrata , pohony – hlavní kategorie produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...