pondělí 26. března 2018

Balakryl lazura na drevo

Mezi nanášením jednotlivých vrstev lazury je vhodné nátěr přebrousit jemným brusným papírem. Neředěnou lazuru aplikujte na čistý, vybroušený, vosku, mastnot a pryskyřice zbavený podklad ve 2–vrstvách, v intervalu 1–hodiny. Pro renovační nátěry postačí 1–vrstvy. Vybírat můžete ekologické lazury, laky, nebo základní a vrchní barvy pro nátěry všech druhů dřeva v interiéru i exteriéru. Medzi nanášaním jednotlivých vrstiev lazúry je vhodné náter prebrúsiť.


Vyberať môžete ekologické lazúry, laky alebo základné a vrchné farby pre nátery všetkých druhov dreva v interiéri i exteriéri.

Výhodou je dlouhodobá ochrana dřeva, protože silnovrstvé lazury mají životnost až několik let (až roků). Pokud budete nátěr po nějaké době obnovovat, je nutné ten původní nejprve odstranit. Ellix Sada šroubováků 55dílná. Spontex Top Tex houbová utěrka 5ks.


Agro Substrát zahradnický l. Houbička na hrnce, ks. Solo Zápalky bezpečnostní standard. Lazura LAQUA CLOUsil je vodou ředitelná a ekologicky nezávadná lazura na dřevo vhodná pro interiér i exteriér.


Hedvábně lesklá vodou ředitelná lazura je nestékavá a rychle zasychá.

Lazury a barvy na dřevo koupit o objednat u OBI. Rychleschnoucí vodou ředitelná silnovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Lazura vytváří povrch s výbornou barevnou stálostí a vysoce dekoračním vzhledem.


Ještě nebylo hodnoceno. Balakryl - Nejlevnější barvy laky u nás. Vhodná na vnútorné a vonkajšie použitie. Po uschnutí zostáva povrch matný a vodeodolný. V internetovém obchodě Nejlevnejsi-Barvy-Laky.


Tenký povrchový náter na drevo , ktorý zachová vzhľad a štruktúru dreva, ochráni ho pred poveternostnými a mechanickými vplyvmi a zároveň mu dodá atraktívnu farbu. Základní barvy na dřevo najdete širokou nabídku kvalitních produktů v různých cenových relacích. OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např.


Tenkovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiér. Drevo je z dlhodobého hľadiska háklivé na zmeny počasia, vlhkosť, UV žiarenie aj na biologických škodcov. Stále však ide o prírodný materiál s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, prirodzene krásnym vzhľadom a všestranným použitím.


BALAKRYL Dixol tenkovrstvá lazura – kg. Správna ochrana dreva vám pomôže vyhnúť sa škodcom, plesniam, hnitiu aj blednutiu či tmavnutiu zo slnka. Lazúry na drevo sú vďaka svojim vlastnostiam vhodné pre náter dreva, ktoré je dlhodobo vystavené poveternostným podmienkam a UV žiareniu.


Existujú dva hlavné tipy lazúr: tenkovrstvové a silnovrstvové.

Tenkovrstvové lazúry na drevo nepraskajú, nelúpu sa, ľahko sa obnovujú a umožňujú drevu dýchať. Silnovrstvové sú odolnejšie, ale náročnejšie na nanášanie - je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...